Ζευγάρι σκότωσε τον 6χρονο γιο του

Ζευγάρι σκότωσε τον 6χρονο γιο του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός 6χρονου παιδιού από τον πατέρα του και τη μητριά του όπως μεταφέρονται στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας. Μια γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία του εξάχρονου γιου του συντρόφου της τον αποκάλεσε ότι φέρεται σαν το «παιδί διαβόλου» και έστειλε στον πατέρα του αγοριού ένα μήνυμα που έλεγε «σε θέλω εσένα αλλά όχι αυτόν».

Η 32χρονη Έμμα Τούστιν αναφέρθηκε στον μικρό Άρθρου με απίστευτες εκφράσεις σε μηνύματα που έστειλε στον φίλο της Τόμας Χιουζ, 29 ετών, τις εβδομάδες πριν το αγόρι υποστεί τα θανατηφόρα τραύματα.

 

Ο Άρθουρ είχε προσπαθήσει να πει στα μέλη της οικογένειας του ότι «κανείς δεν με αγαπά» και ότι «δεν θα φάω σήμερα» λίγο πριν πεθάνει.
Το 6χρονο παιδί κακοποιούνταν για μήνες

https://t.co/7P5Yp6l0LE?amp=1

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι «δηλητηρίασε» το παιδί με αλάτι και το έκαναν να υπομείνει μήνες κακοποίησης πριν το σκοτώσουν «χτυπώντας το κεφάλι του σε μια σκληρή επιφάνεια».

Και οι δύο αρνούνται ότι δολοφόνησαν τον Άρθουρ, ο οποίος κατέρρευσε στο σπίτι της Τούστιν στο Σίρλεϊ, της Μεγάλης Βρετανίας στις 16 Ιουνίου πέρυσι. Πέθανε στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπέρμιγχαμ την επόμενη ημέρα έχοντας υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη.
Το δικαστήριο είπε ότι η Τούστιν έστειλε πολλά μηνύματα που ισχυρίζονταν ότι ο Άρθουρ «ουρλιάζει», αρνείται να φάει το φαγητό του, απαιτώντας να πάει στη γιαγιά του ενώ λέει ότι είχε προσπαθήσει και να της επιτεθεί.

 

Η Τάστιν έχει ομολογήσει την ενοχή της για κατηγορία παιδικής κακοποίησης, αλλά αρνείται περαιτέρω κατηγορίες για το ίδιο αδίκημα. Ο πατέρας αρνείται επίσης τα αδικήματα παιδικής βίας.

Το δικαστήριο άκουσε ένα άλλο μήνυμα που έστειλε στον φίλο της που έλεγε: «Μένεις με το παιδί του διαβόλου».
Σε άλλα μηνύματα γινόταν επίσης αναφορά στον Χιουζ να χτυπά τον Άρθουρ καθώς και να ανοίγει μια τρύπα στην πόρτα μετά από γροθιά.

Ο Άρθουρ ήταν υπό την πλήρη κηδεμονία του Χιουζ αφού η μητέρα του, Ολίβια Λαμπίνιο-Χάλκροου, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον νέο της σύντροφο, Γκάρι Κάνινγχαμ, τον Φεβρουάριο του 2019.

Φυλακίστηκε για 11 χρόνια τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους αφού κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό