Έρχεται το 44ο Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Έρχεται το 44ο Διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Το 44ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, ανανεωμένο σε εικόνα και περιεχόμενο, ατενίζει την επόμενη μέρα με νέο πρόσωπο, νέα διάθεση, και μία υπέροχη ταινία  του Βασίλη Κεκάτου που θα είναι το trailer του φετινού  Φεστιβάλ. Επίσημη προσκεκλημένη της διοργάνωσης είναι η ελληνογαλλίδα σταρ Άννα Μουγκλαλίς η οποία θα συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού.

Το 44ο DISFF θα διεξαχθεί στις 12-18 Σεπτεμβρίου 2021 στην Δράμα. Η νέα οπτική του ταυτότητα, την οποία επιμελήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου, έρχεται να συμβαδίσει με την οπτική γλώσσα ενός νέου ψηφιακού κόσμου που συνέχεια αλλάζει, εκφράζοντας πρωτίστως το βασικό μέλημα του φεστιβάλ: να αγκαλιάσει και να αναδείξει ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής, θρησκείας και σεξουαλικού προσανατολισμού, με κύριο μέσο τον κινηματογράφο.

Η φετινή διοργάνωση, η δεύτερη με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί σε μια συνεχιζόμενα δύσκολη συγκυρία παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας, τη στιγμή που οι επιτυχίες των ελλήνων μικρομηκάδων, που συνεχίζουν με πείσμα να δημιουργούν, διαδέχονται η μία την άλλη στα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού. Προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, το Φεστιβάλ Δράμας θα διεξαχθεί και φέτος, ταυτόχρονα, και σε φυσικούς χώρους και online.

 

Δείτε το τρέϊλερ του Βασίλη Κεκάτου με τίτλο Αεροπλάνα:

https://youtu.be/Q7-r3hcDVwA

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό