Β’ Εθνική – Γυναικείο ποδόσφαιρο / Άλλη μια χαμένη ευκαιρία πρωτιάς για τα κορίτσια της Κομοτηνής

Β’ Εθνική – Γυναικείο ποδόσφαιρο / Άλλη μια χαμένη ευκαιρία πρωτιάς για τα κορίτσια της Κομοτηνής

Ηττήθηκαν από το «καταστροφικό» και σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων «Λεόντων» Θεσσαλονίκης που επέτρεψε ο διαιτητής και επέστρεψαν με αρκετούς τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς…!!

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για την Ροδόπη 87 και πάλι απέναντι σε μια ισάξια σχεδόν ομάδα με την ομάδα της Κομοτηνής. Αυτή τη φορά εκτός έδρας στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης οι Κομοτηναίες παίζοντας ομολογουμένως καλύτερα σε αρκετά μεγάλα διαστήματα από τον αγώνα με τον Βόλο και περιορίζοντας στο ελάχιστο σχεδόν τα λάθη τούς έχασαν με το βαρύ 4-0 από τους Λέοντες.

Ένα σκορ που ασφαλώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν και δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων. Βέβαια να σημειωθεί και το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, σε ορισμένες φάσεις και αντιαθλητικό, που το άφησε ο διαιτητής χωρίς τιμωρία με κάρτες αλλά με τα κορίτσια της Κομοτηνής να μετρούν πέντε τραυματισμούς στο τέλος του αγώνα….και κατά την διάρκεια του να αναγκαστεί η Βίκυ Περιβολοπούλου να κάνει αλλαγές λόγω τραυματισμών τις Ασημένια Δήμου και Παρασκευή Σακκά… που την Δευτέρα «έκλεισαν» ραντεβού με τον γιατρό…

Τα κορίτσια της Κομοτηνής είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προσπάθησαν να σκοράρουν με τις Γαρυφαλλίδου και Κατσιγιάννη να μην βρίσκουν στόχο. Οι Λέοντες κατάφεραν τα ανοίξουν το σκορ στο 24′ με την Κούτρη που κέρδισε την μπάλα και τις μονομαχίες μπήκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0. Τα κορίτσια της Κομοτηνής έχασαν την μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 35′ όταν από πάσα της Μπαμπαλή η Γαρυφαλλίδου βγήκε απέναντι στο τέρμα αλλά το σουτ της έφυγε άουτ. Το ίδιο αουτ κατέληξε και η κεφαλιά της Ραινάκη στο κόρνερ της Ηλιάδη στο 42′. Οι δυο- τρεις καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων σταματούσαν από την τερματοφύλακα της Ροδόπης Κοκκίνη.

Στο β’ μέρος και κόντρα στη ροή του αγώνα και ενώ η Ροδόπη προσπαθούσε να ισοφαρίσει σε αντεπίθεση η Κρομύδα με σουτ από πλάγια και μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 για τους Λέοντες. Το σκηνικό δεν άλλαξε τα κορίτσια της Κομοτηνής πίεζαν για κάποιο γκολ και στις αντεπιθέσεις στο 80 και στο 90+2 η Φραγκοπούλου (μετά την πρώτη απόκρουση της Κοκκίνη στο σουτ της Κρομύδα) και η Κρομύδα έφεραν το σκορ στο 4-0 που είναι μια δίκαια νίκη για τις γηπεδούχες αλλά άδικο και βαρύ σκορ για τις φιλοξενούμενες που δικαιούταν γκολ αλλά και κάτι παραπάνω από αυτή την αναμέτρηση….

Τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον ομάδα της Ξάνθης στην Κομοτηνή είναι μια ευκαιρία για να έρθει η νίκη και να ξεπαγώσουν τα χείλη των παικτών της Κομοτηνής που προσπάθησαν αλλά τους έλειψε το γκολ και τους έκλεψαν την παράσταση οι Λέοντες.

Διαιτητής: Χρυσέλης, βοηθοί : Δημητριάδης – Τζιμόπουλος. Παρατηρητής: Παπαδόπουλος Εμμανουήλ

Λέοντες(Πελαίδης): Ζαχαρίου, Νταφοπούλου, Φασούλα, Σωτηρίου, Σχορτσιανίτη (78′ Πουπράνη), Φραγκοπούλου, Κούτρη(86′ Κορναράκη), Σαββίδου, Κρομύδα, Μποϊκάνη.

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη, Σακκά (λ.τ. 53′ Μπίτσεβα) Ηλιάδη, Δήμου (λ.τ. 31′ Γιαννακοπούλου, 70′ Γοντζίδου) Ραινάκη, Κατσιγιάννη, Γιαμπούρη, Μπαμπαλή, Πατεράκη, Γαρυφαλλίδου, Καλαμπούκα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό