Β’’ Εθνική – Ροδόπη ’87:  Νέα νίκη με «τριάρα» για τα κορίτσια της Κομοτηνής !

Β’’ Εθνική – Ροδόπη ’87: Νέα νίκη με «τριάρα» για τα κορίτσια της Κομοτηνής !

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση και μια άνετη νίκη στο ΔΑΚ Κομοτηνής σημείωσε η Ροδόπη ’87 που έκανε το 2/2 επικρατώντας με 3-0 της Πανσερραϊκής.

Η ομάδα της Βίκυς Περιβολοπούλου μπήκε εξαιρετικά στον αγώνα και στο 16′ προηγήθηκε στο σκορ όταν η Ανθούλα Πατεράκη εκμεταλλεύτηκε την σωτήρια απόκρουση της Στέλλας Μανιάκα σε σουτ της Σοφίας Ηλιάδη και από κοντά με πλασέ 1-0, ενώ ένα λεπτό και κάτι αργότερα σκόραρε ξανά με την Ελένη Γαρυφαλλίδου μετά από μπαλιά της Ηλιάδη για το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 70′ η Ελένη Μπαμπαλή έγινε κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου και στην κατά μέτωπο επίθεσή της με πολύ ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από την τερματοφύλακα που έκανε έξοδο για να την ανακόψει…. και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Τα κορίτσια της Κομοτηνής κέρδισαν στο 76’ πέναλτι με την Γαρυφαλλίδου ανατροπή από την Νικολαϊδου αλλά η Ηλιάδη δεν τα κατάφερε να σκοράρει και απέκρουσε η Μανιάκα… Κοντά σε γκολ βρέθηκαν οι Σακκά, Γαρυφαλλίδου και Πατεράκη ενώ αρκετές ευκαιρίες έχασαν οι Πανίδου, Γεωργιάδου και Αξιαρλή (δοκάρι) για την ομάδα των Σερρών.. που βρήκαν απέναντι τους την εξαιρετική για ακόμη μια φορά τερματοφύλακα της Ροδόπης87 Αναστασία Κοκκίνη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Κομοτηνής που έχει κάνει και το ρεπό της (την 2η αγωνιστική) φτάνει τους έξι βαθμούς και πλέον έχοντας νίκη άνευ αγώνα την επόμενη αγωνιστική με τον Αγροτικό Αστέρα Βέροιας (4η αγωνιστική) που ως γνωστόν αποχώρησε προετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας ματς της χρονιάς στα Γρεβενά με τον ΑΟ Σειρήνα (5η αγωνιστική) στις 21 Νοεμβρίου.

Εξαιρετική όμως η προσπάθεια των παικτριών της Ροδόπης να συνεισφέρουν με την σειρά τους στην προσπάθεια της «Δύναμης Ψυχής» κατά του Καρκίνου και έτσι εμφανίσθηκαν στο γήπεδο με τα μπλουζάκια του συλλόγου περνώντας και αυτές το μήνυμα ότι ο καρκίνος γιατρεύεται αρκεί να διαγνωσθεί έγκυρα και αφού η πρόληψη γίνει καθημερινότητα για όλες τις γυναίκες.

Διαιτητής αγώνα : Σάββας Ασικίδης – βοηθοί : Τριαντάφυλλος Μολώνης και Αχιλλέας Τόσκας (ΕΠΣ Ξάνθης). Παρατηρητής αγώνα : Παν. Τσολάκης (ΕΠΣ Θράκης)

ΡΟΔΟΠΗ ’87 (Β. Περιβολοπούλου) : Κοκκίνη, Σακκά, Ηλιάδη, Δήμου, Ραϊνάκη, Κατσιγιάννη (55’ Μπαμπαλή), Γεωργοπούλου (55’ Χουσεϊν), Πατεράκη (78΄ Γιαννακοπούλου), Γαρυφαλλίδου (78’ Ραχμανίδου), Σχίζα (63’ Γοντζίδου), Καλαμπούκα (c).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Γ. Κομσής) : Μανιάκα, Τιλσίζογλου, Ρετζέπη, Νικολαίδου, Πλακίδου, Χαραλάμπους, Φραγκιαδάκη (55’ Παυλίδου Θ.), Ρομανίδου (55’ Κυριακοπούλου), Γεωργιάδου, Αξιαρλή (81’ Χρυσομέρη), Πανίδου (c).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό