Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν (8-9-2021), στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τρείς διακινητές, δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στον οικισμό Νέας Κεσσάνης Ξάνθης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών δύο ημεδαποί διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή και οι δύο διακινητές επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενοι κατά τη σύλληψη τους.

Επιπλέον ο οδηγός – διακινητής στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Θρυλορίου – Φύλακα  συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών ένας αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό