10 χρόνια “Top Employer” από τοTop Employers Institute

10 χρόνια “Top Employer” από τοTop Employers Institute

H JTI#1 «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα για 2η συνεχή χρονιά 

H JTI απέσπασε για 2η συνεχή χρονιά την ύψιστη διάκριση του Νο. 1 «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα ενώ συγκαταλέγεται σταθερά για 10η χρονιά στους «Κορυφαίους Εργοδότες» ανάμεσα στις εταιρείες που αξιολογήθηκαν και αναγνωρίστηκαν από τον διεθνούς κύρους οργανισμό, Top EmployersInstituteγια τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας και την καινοτόμο προσέγγιση στην ισότητα και την ευημερία.

Με αφορμή τη διάκριση αυτή,η CEO της JTIHellas κ. LiliZigosluσχολιάζει: «Η τιμητική αυτή διάκριση συνιστά μια έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η σταθερήεπένδυση στους εργαζομένους μας σε συνδυασμό με τους φιλόδοξους στόχους μας και το στρατηγικό πλάνο για ένα βιώσιμο μέλλον, αποτελούν τα δομικά συστατικά της επιτυχίας της εταιρείας μας. Προωθούμε μια εταιρική κουλτούρα που περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους μας, επενδύουμε στην καλλιέργεια και ανάπτυξη του ταλέντου τους σε όλα τα επίπεδα ενώ επιδιώκουμε την πρόοδοκαι τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών μας που αφορούν στην ευημερία, την ποικιλομορφία και τη συμπερίληψη.»

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το TopEmployersInstitute,η JTIσυμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 11 “Κορυφαίων Εργοδοτών Παγκοσμίως”για τη σταθερή δέσμευσή της και την καινοτόμο προσέγγισηστην ισότητα και τη δημιουργία ασφαλούς και ευέλικτου περιβάλλοντος για τους εργαζομένους της.

Το Top EmployersInstituteαποτελεί την παγκόσμια αρχή για την αναγνώριση της αριστείας στις πρακτικές για το ανθρώπινο δυναμικό και αυτή τη χρονιά επαίνεσε ιδιαίτερα την JTI για την παροχή ίσων ευκαιριών και ίσων αμοιβών σε ολόκληρη την εταιρεία. Νωρίτερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο η EY απένειμε στην JTI μια από τις πρώτες πιστοποιήσεις Διεθνούς Πρότυπου Ισότητας (GlobalEqualityStandard) αναγνωρίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την ευημερία των εργαζομένων μέσω κορυφαίων πρωτοβουλιών, όπως τα μέτρα ευέλικτης εργασίας, η παγκόσμια πολιτική γονικής άδειας που επίσης ξεκίνησε το 2021, ηπροοδευτική προσέγγισή της για την συμπερίληψη και τους ΛΟΑΤ+ καθώς και το πρόγραμμα «Together» για την ενδυνάμωση των γυναικών στην εταιρεία.

Η JTI έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για τα επόμενα χρόνια προς όφελος των εργαζομένων στοχεύοντας στην ενίσχυση της θέσης της ως Κορυφαίος Εργοδότης. Παράλληλα, θα συνεχίσει να εστιάζει στην ευημερία των εργαζομένων της παρέχοντας πρόσβαση και ενθαρρύνοντας πολυάριθμες ομαδικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ισορροπία μεταξύ εργασιακής/προσωπικής ζωής και την προσωπική βελτίωση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό