12η απονομή βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς» από την εφημερίδα Agrenda σε συνεργασία με την Tsomokos Communications

12η απονομή βραβείων «Αγρότης της Χρονιάς» από την εφημερίδα Agrenda σε συνεργασία με την Tsomokos Communications

Ο «Αγρότης της Χρονιάς», τα βραβεία θεσμός που έχει καθιερώσει η εφημερίδα Agrenda σε συνεργασία με την εταιρία Τσομώκος θα πραγματοποιηθούν στις 3 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace. Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των αγροτών και των ομάδων της πρωτογενούς παραγωγής στην Ελλάδα, που ξεχωρίζουν για την οργάνωση, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και την καινοτομία τους.

Η απονομή των βραβείων η οποία αποτελεί ημέρα γιορτής για όλους τους αγρότες, θα πλαισιωθεί από μια πλούσια ημερίδα συζητήσεων με κεντρικό θέμα «Ευκαιρίες στην Αγορά Εμπορευμάτων και Επενδύσεις στην Αγροτική Παραγωγή».

Παράλληλα θα βρεθούν στο επίκεντρο καθοριστικοί πυλώνες για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας όπως η Διατροφική Επάρκεια, τα Χρηματιστήρια Εμπορευμάτων, η Κοινή Αγροτική Πολιτική, Χρηματοδοτικά Εργαλεία, Αγροτικά Εφόδια και Εφαρμόσιμες Ψηφιακές Λύσεις, Μοντέλα Συμβολαιακής Γεωργίας και Προϊόντα Ταυτότητας, Ενέργεια στην Αγροτική Παραγωγή και Λύσεις Net Metering Αγροτών.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, στελέχη του τραπεζικού τομέα, παράγοντες της αγοράς μηχανημάτων, τεχνοκράτες από τον κλάδο των αγροτικών εφοδίων και καταξιωμένοι για τη δουλειά τους αγρότες και κτηνοτρόφοι θα κληθούν να αναπτύξουν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και να παρουσιάσουν συγκεκριμένα επιχειρηματικά projects.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή των τριών βραβείων:

Αγρότης της Χρονιάς

Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς

Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς

Θα απονεμηθούν επίσης τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και πρωτοβουλίες με καταξιωμένη παρουσία και ιδιαίτερη συμβολή στα αγροτικά δρώμενα.

Εφόσον επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση πατήστε εδώ

Για να δείτε την ατζέντα πατήστε εδώ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό