Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τον Πέτρο Μπελέρη

Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με τον Πέτρο Μπελέρη

Στο Δημαρχείο Καβάλας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Πασχαλίδη, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου 2024 ο Πέτρος Μπελέρης, γιος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Φρέντι Μπελέρη, προκειμένου να παρουσιάσει σειρά επιχειρημάτων που επιβάλλουν την αναγκαιότητα εκλογής του πατέρα του στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου.
Σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, ο οποίος τον υποδέχτηκε στο γραφείο του, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο αγώνας του εκλεγμένου Δήμαρχου Χειμάρρας, που παραμένει προφυλακισμένος στις αλβανικές φυλακές, θα δικαιωθεί, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα διαφύλαξης των δημοκρατικών θεσμών και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των Ελλήνων στη γειτονική χώρα. Ο κ. Μουριάδης από την πλευρά του, παρατήρησε πως η υπόθεση Μπελέρη είναι εδώ και καιρό ένα εθνικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας.
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ: “Η Δικαιοσύνη ενώνει τους ανθρώπους, αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω. Αυτό πρεσβεύει και η ΕΕ. Ήρθα στην Καβάλα για να μεταφέρω δυο κουβέντες εκ μέρους του πατέρα μου, ο οποίος αυτή την περίοδο δεν έχει την ελευθερία του. Δυστυχώς, στη σημερινή Αλβανία δεν έγινε σεβαστό ούτε το τεκμήριο της αθωότητας, ούτε το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Ο Φρέντι Μπελέρη, αν και κέρδισε τις εκλογές στο Δήμο Χειμάρρας, δεν μπόρεσε να ορκιστεί. Αυτή την αδικία έχουμε τη δυνατότητα να τη διορθώσουμε σ’ αυτές τις εκλογές και τη λύση να τη δώσει ο ελληνικός λαός”.
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμάς να είναι εδώ σήμερα και ο Φρέντι Μπελέρης, αλλά, όπως είναι γνωστό, για πολτικούς λόγους βρίσκεται στις αλβανικές φυλακές. Εκτιμώ ότι με την εκλογή Μπελέρη θα αποκατασταθεί η αλήθεια. Πρέπει να καταβάλουν όλοι ότι δεν ζούμε σε εποχές που τα καθεστώτα ρύθμιζαν ποιος θα γίνει Δήμαρχος ή Πρωθυπουργός. Αυτά έχουν τελειώσει. Εύχομαι να λάμψει η δικαιοσύνη”.
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: “Η ΕΕ ασχολείται με πολλές και διάφορες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Πρέπει όλοι να πάρουμε μέρος στις ευρωεκλογές και να βοηθήσουμε τους κατάλληλους υποψηφίους να εκλεγούν, για να προστατεύσουν τα συμφέροντα μας”.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό