15χρονος κατήγγειλε τους γονείς του για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο Κρήτης

15χρονος κατήγγειλε τους γονείς του για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο Κρήτης

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας και από τους δύο του γονείς κατήγγειλε ότι έπεσε 15χρονος, κινητοποιώντας τις τοπικές αρχές που άμεσα τον απομάκρυναν από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η μητέρα του συνελήφθη, ενώ δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος του πατέρα του.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία χθες, μετά το τελευταίο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που εκτυλίχθηκε στο σπίτι της οικογένειας, η οποία κατάγεται από την Αλβανία και ζει στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε χθες κατ’ αρχάς στην δασκάλα του στο ωδείο και στη συνέχεια στους αστυνομικούς, η 38χρονη μητέρα του νωρίτερα, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, τον χαστούκισε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι και ο πατέρας του έχει επιδείξει στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά εναντίον του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας, ενώ, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο πατέρας δεν συνελήφθη, αλλά σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Ο 15χρονος απομακρύνθηκε προσωρινά από το οικογενειακό περιβάλλον του και προσωρινά φιλοξενείται στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, ελλείψει άλλων κατάλληλων δομών. Αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ θα ακολουθήσει έρευνα από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες για την εξακρίβωση των συνθηκών διαβίωσής του δίπλα στους γονείς του.

ertnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό