22χρονος Βρετανός διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα

22χρονος Βρετανός διαμελίστηκε από έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα

Πήγε να βγάλει μια selfie ο 22χρονος Βρετανός δίπλα από το ελικόπτερο και σκοτώθηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

O 22χρονος Τζακ Φέντον φέρεται να χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, για να βγάλει φωτογραφία, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου, σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, o φοιτητής του Oxford Brookes, ο οποίος πήγαινε στο οικοτροφείο Sutton Valence στο Μέιντστοουν του Κεντ, αποκεφαλίστηκε όταν περπάτησε πίσω από το ελικόπτερο Bell 407 ενώ οι κινητήρες του ήταν ακόμη ενεργοποιημένοι στις 6.20 μ.μ. χθες.

«Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα περίχωρα της Αθήνας, αλλά το θύμα πιστεύεται ότι σκοτώθηκε ακαριαία από το στροφείο υψηλής ταχύτητας», γράφει η Daily Mail.

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος, αλλά ο πιλότος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια αν είπε στους επιβάτες να βγουν από το ελικόπτερο πριν σταματήσουν ο κινητήρας και οι έλικες, προσθέτει η βρετανική εφημερίδα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό