4 μετάλλια με τις Καλτσογιάννη, Μαρμαρέλη και τον Πρώιο, σε διεθνείς αγώνες στην Βοσνία

4 μετάλλια με τις Καλτσογιάννη, Μαρμαρέλη και τον Πρώιο, σε διεθνείς αγώνες στην Βοσνία

Πλούσια ήταν η συγκομιδή μεταλλίων των Ελλήνων χιονοδρόμων στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στην Γιοχαρίνα της Βοσνίας, κατακτώντας 4 συνολικά μετάλλια.

Την καλύτερη εμφάνιση την έκανε η Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, στην τεχνική κατάβαση γυναικών με χρόνο  1:59,70 και 121.78 βαθμούς FIS, που είναι η καλύτερη φετινή της επίδοση. Πολύ καλή εμφάνιση και από την Φανή Μαρμαρέλη που κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα, τις δύο ημέρες των αγώνων (10-11/01).

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Γιάννης Πρώιος στους άνδρες, κατκτώντας το χάλκινο μετάλλιο, επίσης στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με χρόνο 1:43,68 και 53.18 βαθμούς FIS.

 

6η και 8η θέση για την Τσιόβολου

Η Μένια Τσιόβολου αγωνίστηκε σε δύο διεθνείς αγώνες στα Μαρία Άλμ της Αυστρίας (09­­-10/01) και Κρόνπλατσ της Ιταλίας (11/01) και κατάφερε να πετύχει πολύ καλές επιδόσεις, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 68,12 και την 6η θέση με 70.69 βαθμούς FIS αντίστοιχα, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, βελτιώνοντας τη διεθνή της βαθμολογία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό