Άγριες Μέλισσες: Πως θα είναι το φινάλε της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Πως θα είναι το φινάλε της σειράς

Κακά τα ψέματα. Πάντα, τις περισσότερες λεπτομέρειες και τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις για μια σειρά τις δίνουν ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Έτσι και τώρα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός δηλαδή «Λάμπρος Σεβαστός» αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1.

Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Ακύλας δολοφονεί τη Ζωή, με τον γνωστό ηθοποιό από τη μεριά του να μιλάει για την εμπειρία του στη σειρά, τη δυσκολότερη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει, καθώς και για το τι θα συμβεί στην τελευταία σκηνή.

Όπως ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός, η δυσκολότερη σκηνή ήταν εκείνη που έκανε μάθημα σε τυφλά παιδιά.

«Ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με πραγματικά τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Εγώ προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης.

Επίσης, όταν με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός συνειδητοποίησα πόσο ρεαλιστικό ήταν. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζούνε», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ακόμη, ο πρωταγωνιστής των «Άγριων Μελισσών» αποκάλυψε ότι η ιστορία αγάπης του ήρωα που υποδύεται -δηλαδή του Λάμπρου- και της Λενιώς θα έχει ευτυχή κατάληξη.

«Θα έχουμε happy end για τον Λάμπρο και τη Λενιώ. Η τελευταία σκηνή του έργου θα είναι κάτι όμορφο, θα γυριστεί στον κάμπο από όπου ξεκίνησε η σειρά. Για τον κάθε ήρωα θα υπάρχει μια προσωπική ολοκλήρωση. Θα υπάρξει και θεία δίκη, θα τιμωρηθούν άνθρωποι και θα την πληρώσουν και άνθρωποι που δεν φταίνε», ανέφερε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό