53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι

53χρονος σκότωσε τη σύζυγό του στο Κουκάκι

Ακόμα μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου μια ακόμα γυναικοκτονία έλαβε χώρα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Κουκάκι. Μια 46χρονη γυναίκα πέφτει νεκρή με πολλές μαχαιριές από τον 53χρονο άντρα της.

 

Μαρτυρία γείτονα

«Δεν είχε προκύψει καμία φασαρία. Στις 2 ωραία ήρθε ο γιος μου στο σπίτι και μου είπε ότι κάποιος σκότωσε κάποια. Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι υπήρχε κίνηση.

Η αστυνομία είχε κλείσει το δρόμο αλλά δεν γνωρίζαμε τίποτα. Δεν γνώριζα την οικογένεια, δεν είχαμε ακούσει κάτι. Αυτό που έμαθα είναι ότι ο σύζυγος σκότωσε την γυναίκα του. Πήρε το αυτοκίνητο έφυγε κι στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα»

Η άγρια Γυναικοκτονία έγινε στο Κουκάκι και η 46χρονη γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον άντρα ο οποίος την μαχαίρωσε μετά από καυγά.

Μάλιστα την γυναίκα την βρήκε νεκρή ο γιός της μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν. Ο 53χρονος από την στιγμή της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο άντρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας μάλιστα στη θάλασσα με το αμάξι του. Σύμφωνα με τις πρώτες με πληροφορίες, ο άντρας διασώθηκε και νοσηλεύεται τραυματισμένο στο ΚΑΤ.

Το  χρονικό

Ο γιος της 46χρονης γυναίκας κάλεσε το ΕΚΑΒ στη 1 τα ξημερώματα, προκειμένου να διακομισθεί η μητέρα του στο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με πολλές μαχαιριές και χωρίς ζωτικές λειτουργίες. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, έδωσαν εντολή στο ΕΚΑΒ να μην κάνουν τη διακομιδή, καθώς ή γυναίκα ήταν ήδη νεκρή και θα έπρεπε να έρθει ο ιατροδικαστής.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό