30ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2022, στην Κομοτηνή

30ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2022, στην Κομοτηνή

Το παρών θα δώσει ο Γ.Γ. Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς, οι ολυμπιονίκες μας Βούλα Πατουλίδου, Κατερίνα Στεφανίδη, Κώστας Μπανιώτης και ο Συντονιστής του Τομέα Αλμάτων στο ΣΕΓΑΣ Γιώργος Πομάσκι αλλά και ο «πρωτομάστορας» του 2004 Otto Rehhagel…

Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας και αποτελεί την κορυφαία ετήσια επιστημονική εκδήλωση, που διοργανώνει ανελλιπώς το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δ.Π.Θ. από το 1993. Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή από τις 19 έως τις 22 Μαΐου.

O Πρόεδρος της ΟΕ του 30ου ΔΣΦΑΑ Γεώργιος Γκοδόλιας, Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ και ο Ο Πρόεδρος της ΣΕ του 30ου ΔΣΦΑΑ Αντώνης Καμπάς, Καθηγητής Κινητικής ΑνάπτυξηςΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, στον χαιρετισμό τους ενόψει του συνεδρίου αναφέρουν : «Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι του Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω τη διεξαγωγή του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2022, στην Κομοτηνή.

Η πανδημία καλά κρατεί, ωστόσο ευελπιστούμε τον Μάιο του 2022 όλα να είναι καλύτερα και να είμαστε σε θέση, μετά από 2 χρόνια στέρησης της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, να διοργανώσουμε το επετειακό 30ο ΔΣΦΑΑ, επιτέλους δια ζώσης!

Φέρνοντας στο μυαλό μου τον Μάιο του 1993, όταν καλωσόριζα στο Αμφιθέατρο του ΔΠΘ τους συνέδρους του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ-ΔΠΘ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχα την τιμή 29 χρόνια μετά  να καλωσορίσω τους συνέδρους, και πάλι ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, στα 30α γενέθλια του συνεδρίου.

Είμαστε για μια φορά ακόμη εδώ λοιπόν, μετά από δυο χρόνια διαδικτυακών συνεδρίων και ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, το απόγευμα, για να δώσουμε και από εκεί ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τα συνέδρια που θα ακολουθήσουν.

Είναι λίγο νωρίς να κάνουμε ανακοινώσεις και προβλέψεις, ωστόσο, εργαζόμαστε σκληρά για να σας προσφέρουμε ενδιαφέροντα σεμινάρια και στρογγυλές τράπεζες που θα αφορούν θέματα αιχμής της επιστήμης μας και μια κεντρική ομιλία σε επίκαιρο θέμα της αθλητικής επιστήμης.

Το μεγάλο γεγονός ωστόσο του συνεδρίου που αφορά όχι μόνο το ΤΕΦΑΑ αλλά το ΔΠΘ συνολικά αλλά και την πόλη της Κομοτηνής, είναι η αναγόρευση του Ομοσπονδιακού προπονητή του «έπους» του 2004, Όττο Ρεχάγκελ, σε επίτιμο διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Ετοιμαζόμαστε για μια πανηγυρική τελετή που ελπίζουμε να έχει κάτι από την παλιά αίγλη των συνεδρίων.

Μείνετε συντονισμένοι/ες με την ιστοσελίδα μας για να ενημερώνεστε για τα επερχόμενα γεγονότα που θα συγκροτήσουν το οργανωτικό πλαίσιο του 30ου ΔΣΦΑΑ.

ICPESS2022-DRAFT-SCIENTIFIC-PROGRAMME

Σας περιμένουμε, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, το 30ο επετειακό μας συνέδριο. Μη λείψει κανείς».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό