Άγνωστος στέλνει φωτο με τα γεννητικά του όργανα στην βουλευτή του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη-Το μήνυμα -απάντηση της βουλευτού στο διαδίκτυο

Άγνωστος στέλνει φωτο με τα γεννητικά του όργανα στην βουλευτή του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη-Το μήνυμα -απάντηση της βουλευτού στο διαδίκτυο

Θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, για κοινωνιολογικούς και ερευνητικούς κυρίως σκοπούς, αν καταφέρναμε κάποια στιγμή να μπούμε στο μυαλό των ανδρών που στέλνουν σε άγνωστες, ή ακόμα και γνωστές τους το μόριό τους σε φωτογραφία.

Τελευταίο χρονικά «θύμα» αυτής της αρρωστημένης αρρενωπότητας έπεσε η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε ένα από τα μηνύματα που έχει λάβει από άνδρα, ο οποίος της έστειλε φωτογραφία το μόριό.

Μάλιστα, ο εν λόγω… άνδρας είχε προσπαθήσει να διεκδικήσει την Μαρία Απατζίδη τον περασμένο Ιούλιο, στέλνοντάς της το… ποιητικό «γεια σου μωράκι».

Όπως φαίνεται το εν λόγω μήνυμα δεν ήταν αρκετό για να την κάνει να τον ερωτευτεί κι έτσι αποφάσισε να βάλει… τα βαριά μέσα. Και τι κατάφερε; Να γίνει ρεζίλι σε ολόκληρο το ίντερνετ.

Στο μήνυμά της η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 επισημαίνει πως: «Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν….Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών».

Πηγή: dete.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό