Άγρια Γη: Ο Άρης απειλεί Ελπίδα και Όλγα – Ο Στέφανος ζητά από την Όλγα να διώξει τον Άρη

Άγρια Γη: Ο Άρης απειλεί Ελπίδα και Όλγα – Ο Στέφανος ζητά από την Όλγα να διώξει τον Άρη

Η δραματική σειρά «Άγρια Γη» είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, που έκανε την μεγάλη του πρεμιέρα, έχοντας μάλιστα και… πινελιές Σασμού!

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή καθώς στη συνέχεια θα δείτε τον Στέφανο να ανατρέπει τα πάντα.

Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών.

Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ ο Στέφανος σπεύδει ανήσυχος στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα.

Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση.

Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα.

Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη, να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία.

Τέλος, ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό