Άγρια Γη: Ο Λουκάς λέει στην Όλγα πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της

Άγρια Γη: Ο Λουκάς λέει στην Όλγα πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της

Συναρπαστικές είναι οι εξελίξεις στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪΆγρια Γη.

Η νέα σειρά δίνει τη δική της μάχη στην τηλεθέαση, έχοντας ήδη δημιουργήσει το δικό της κοινό.

Σε ό,τι φορά λοιπόν το τι θα δούμε στη συνέχεια, μέσα από το Sportime διαβάσατε για την άγρια σύγκρουση Όλγας – Ελπίδας για το Νικόλα, ενώ τώρα στο επίκεντρο έρχονται ο Λουκάς και η Όλγα.

Ο Άρης σκέφτεται την πρόταση που του κάνει η Όλγα να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση, να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Ταυτόχρονα, ψάχνει να βρει στοιχεία για την αγοραπωλησία του κτήματος.

Ο Γιώργος διαπιστώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι η Όλγα, αφού το σχέδιό του να την εκθέσει αποτυγχάνει. Στο μεταξύ, νέα δημοσιεύματα έρχονται στο φως, ανάμεσά τους μια φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο σε τρυφερό ενσταντανέ.

Ο Αντώνης έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με την Όλγα. Ο Άρης, σε αδιέξοδο, δεν μπορεί να πει στην Ελπίδα την αλήθεια, ενώ η τελευταία του ζητάει να μείνει μακριά της. Η Άννα έρχεται πιο κοντά με τον Αλέξη, ενώ ξεκινάει μαθήματα με τον Μάνο.

Η Όλγα βλέπει να ανοίγουν όλο και περισσότερα μέτωπα εναντίον της, καθώς ο Λουκάς της λέει πως έχει αποδείξεις, πως αυτή παγίδεψε την αδελφή της και ταυτόχρονα, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να ξέρει βέβαια, πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους, να μην το θέλει αυτό για κανένα λόγο

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό