Άγρια γη: Τα φτιάχνουν Άρης και Ελπίδα

Άγρια γη: Τα φτιάχνουν Άρης και Ελπίδα

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη, η οποία δίνει τη δική της «μάχη» στην τηλεθέαση με τα νούμερα να ανεβαίνουν σταδιακά.

Στην απογευματινή ζώνη, η Άγρια Γη έχει καταφέρει και δημιουργεί το δικό της κοινό που την κρατάει ψηλά ενώ τα επόμενα επεισόδια αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τα πρώτα επεισόδια της σειράς και την σκληρή ιστορία του Νικόλα που αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της σειράς.

Ο Άρης αποφασίζει να βάλει στην άκρη το μίσος του και τις προθέσεις του για εκδίκηση και να δώσει χώρο στην αγάπη, την ίδια ώρα που η Όλγα έχει στριμωχτεί για τα καλά.

Ο Άρης καταφέρνει και ξεφεύγει από τις παγίδες που του στήνουν και κερδίζει την εμπιστοσύνη της Ελπίδας για την οποία έχει αισθήματα και έρχονται όλο και πιο κοντά. Μάλιστα, εκείνη ξεκινάει τις διαδικασίες για διαζύγιο αλλά ο Στέφανος την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει ότι ο αδερφός της ευθύνεται για το θάνατο του πελάτη του, κάτι που θα την κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις και τελικά να κάνει πίσω.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χρήστο, που εκβιάζει την Όλγα με αποκαλύψεις για την απαγωγή του Νικόλα, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης έχει ξεκινήσει να υποψιάζεται πως τον απατά και έτσι ζητά από τον Γιώργο να ερευνήσει το θέμα.

Ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του δικού μικρού αδερφού, Λεωνίδα, ωστόσο οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό.

Τέλος, η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο και στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση.

Άρης και Ελπίδα έρχονται όλο και πιο κοντά καθώς ο πρώτος αποφασίζει να κοιτάξει το μέλλον του, ωστόσο ένα μεγάλο μυστικό ανατρέπει και πάλι τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Άγρια Γη» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό