Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συνεχίζει τον πόλεμο με το καθεστώς – Θα της βγει σε καλό;

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συνεχίζει τον πόλεμο με το καθεστώς – Θα της βγει σε καλό;

Μαχητική και δυναμική, η Ελένη λαμβάνει κρυφά γράμματα από τον Λάμπρο, ψάχνει το τι συμβαίνει με τον Ακύλα και τους υπόλοιπους του καθεστώτος, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο…

 

Δευτέρα 25/10: Ο Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για καινούργιο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης. Η Ελένη, με τη βοήθεια όλων στο χωριό, προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιό της… Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή, καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της. Ο Κυριάκος και η Ουρανία πάνε να επισκεφθούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει τον Βάιο, που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά, όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια.

Τρίτη 26/10: Το καινούργιο άλλοθι του Δούκα θα φέρει νέες αναταράξεις ανάμεσα στα παιδιά του. Πώς θα αντιδράσουν; H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της… Η παράνομη σχέση της Ζωής και του Κωνσταντή θα γίνει αντιληπτή από ένα επικίνδυνο πρόσωπο. Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα από την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής. Η Δρόσω δείχνει να μην τα καταφέρνει με το νέο της βήμα στον χώρο του θεάτρου. Ενας θάνατος θα συγκλονίσει τους κόλπους του καθεστώτος, ενώ η Ελένη θα… αλιεύσει, από τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της, σημαντική πληροφορία. Η σύλληψη ενός άντρα θα φέρει τον Πέτρο σε δεινή θέση.

Τετάρτη 27/10: Η Αντιγόνη συνεχίζει το σχέδιο του ζεύγους Σεβαστού. Θα καταφέρει να αντιστρέψει τη δίκη η κατάθεσή της; Ολοι βρίσκονται σε αγωνία για το επικείμενο αποτέλεσμα του δικαστηρίου. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει από τη χώρα και προβαίνει σε μια απρόσμενη κίνηση που θα αλλάξει τη σχέση του με την Ασημίνα… Ο Λάμπρος συνεχίζει την παράνομη αλληλογραφία με την Ελένη και προσπαθεί να την αποτρέψει από τις έρευνές της. Η Ζωή βρίσκεται εγκλωβισμένη, καθώς η Αιμιλία ανακαλύπτει τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Θα τη στηρίξει ή θα την προδώσει στον Ακύλα; Μια κίνηση του Ζάχου θα εξοργίσει την Ελένη… Στη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου τα σχέδια της Ελένης κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Πέμπτη 28/10: Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια στο Διαφάνι. Η αιφνίδια επίσκεψη των γυναικών της Εστίας όμως θα προκαλέσει προβλήματα στην Ελένη. Θα την καλύψει ο Ζάχος; Ο Ακύλας παίζει το τελευταίο του χαρτί και εκβιάζει τον Δούκα. Ο Αγγελος συγκρούεται ανοιχτά με τον Θανασάκη, αλλά η Σοφούλα θα πει την τελευταία λέξη! Ο Πέτρος εξομολογείται τα συναισθήματά του στην Ασημίνα, που ζητά από τον Νικηφόρο να προχωρήσουν το διαζύγιο. Ο Λάμπρος μοιράζεται τα συναισθήματά του με την Ανθή. Η μέρα της απόφασης στη δίκη του Δούκα έφτασε και οι αδελφές Σταμίρη είναι εκεί για να την ακούσουν.

typostv

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό