Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα μαθαίνει ότι ο Ακύλας δεν είναι πατέρας της

Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα μαθαίνει ότι ο Ακύλας δεν είναι πατέρας της

Με την σειρά του ΑΝΤ1 να προβάλει τα τελευταία της επεισόδια, οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές στα νέα «Άγριες Μέλισσες spoiler» ανεβάζοντας την τηλεθέαση.

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η σειρά και όλα τα ανοιχτά μέτωπα με το τέλος να αναμένεται συγκλονιστικό και ανατρεπτικό.

Στο Sportime σας γράψαμε ήδη για το τέλος που θα έχει ο Ντούνιας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα καταλήξει στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση καθώς η υγεία του επιδεινώνεται.

Όλα αυτά ενόψει της δικαίωσης που αναμένουν όλοι στο φινάλε για όλα όσα έχουν κάνει ο Ακύλας και οι λοιποί στο Διαφάνι τόσα χρόνια.

Η Κορίνα μέχρι πρόσφατα δεν ήταν συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό στη σειρά, ωστόσο με την εξέλιξή της μετά τον έρωτά της με τον Μπάμπη η εικόνα της έχει αλλάξει πλήρως όπως και η ίδια η οποία δεν είναι πλέον το «κοριτσάκι του μπαμπά».

Η ηθοποιός Στέλλα Ψαρουδάκη, η οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την Κορίνα, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στην ηρωίδα της, αλλά και στη σειρά μέχρι το τέλος.

Όπως ανέφερε, η Κορίνα αναμένεται να πέσει από τα σύννεφα όταν μάθει την αλήθεια για τον Ακύλα αλλά αυτό είναι κάτι που θα την κάνει πιο δυνατή.

Η στιγμή που μαθαίνει ότι ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας είναι κομβική για εκείνη καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της αποδεικνύεται ψέμα.

Από την άλλη, έχουμε δει όλο αυτόν τον καιρό την τεράστια αδυναμία που έχει ο Ακύλας στην ίδια. Η σχέση τους είναι μία αγάπης και θαυμασμού. Θα είναι μεγάλο θέμα και για τους δύο ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Ακύλας έχει σκοτώσει τον πραγματικό της πατέρα.

Όσον αφορά τον χωρισμό της με τον Μελέτη που εξέπληξε τον κόσμο, ανέφερε πως ο Μελέτης πλέον στέκεται δίπλα της σαν στήριγμα και μια πατρική φιγούρα. Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας μεταξύ τους όμως ο Μελέτης την προστατεύει.

Από την άλλη η σχέση της με τον Μπάμπη της ανοίγει τα μάτια και αισθάνεται για πρώτη φορά έρωτα για έναν άνθρωπο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό