Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη διαβάζει όσα ομολόγησε ο Μεγαρίτης και πλέον έχει μπροστά της όλη την αλήθεια

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη διαβάζει όσα ομολόγησε ο Μεγαρίτης και πλέον έχει μπροστά της όλη την αλήθεια

Πολλές ανατροπές θα έχουμε στις Άγριες Μέλισσες, με τα επόμενα επεισόδια τους να καθηλώνουν και να ετοιμάζονται να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα δούμε το Διαφάνι να μπαίνει σε μία κατάσταση ηρεμίας, ειδικά μετά τη σύλληψη του Ακύλα, ωστόσο ο Ζάχος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος.

Θέλει να βρει λοιπόν όλους τους δολοφόνους της μητέρας του και να πάρει τη δική του εκδίκηση στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Από κει και πέρα, η Πηνελόπη διαβάζει όσα ομολόγησε ο Μεγαρίτης και πλέον έχει μπροστά της όλη την αλήθεια.

Ακόμα θα δούμε ότι η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω να συγκλονιστεί, από τις ενοχές που νιώθει ο πρώτος για τον Γιάννο.

Την ίδια στιγμή, ο Παναγιώτης θα δεχτεί μία πρόταση από τον Σταμάτη που δεν την περιμένει, ενώ ο Σέργιος πιάνει στα πράσα τους γονείς του.

Τέλος θα δούμε ότι ο Λάμπρος μαθαίνει μία και καλή την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, κάτι που τον φέρνει αντιμέτωπο με μία μεγάλη απόφαση.

Η Δρόσω δεν μπορεί να αντέξει αυτά που μαθαίνει και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του Κωνσταντή, με τον γάμο να φαίνεται ότι ακυρώνεται.

Ο Σέργιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι γονείς του δεν ξαναπαντρεύονται και ζητά να επιστρέψουν στο σπίτι των Σεβαστών. Καταφεύγει στη βοήθεια του παππού του.

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τη Ζωή που του ετοίμαζε μία έκπληξη στη φυλακή και ψάχνει τρόπο ν’ αποδράσει ενώ ο Λευτέρης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα της Κορίνας.

Για περισσότερες Άγριες Μέλισσες και τα επόμενα επεισόδια τους, μπορείτε να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό