Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Τεράστιο ενδιαφέρον θα έχουν τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, με την αγωνία να κορυφώνεται όσο η σειρά του ΑΝΤ1 φτάνει στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Νικηφόρο να παλεύει να πείσει τον Θεόδωρο να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ξανθό, ωστόσο δεν τα καταφέρνει.

Αλλά θα έχει μία συνάντηση που θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο με το οποίο μπορεί να παγιδέψει τόσο τον Ξανθό αλλά και τον Ακύλα.

Από κει και πέρα, έχουμε την Κορίνα που ακούει τον Μπάμπη να της παραδέχεται τα πάντα για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος, κάτι που οδηγεί σε μία σύγκρουση άνευ προηγουμένου.

Στη συνέχεια η Δρόσω θα πάρει μία απόφαση που θα δώσει τεράστια χαρά στον Κωνσταντή, ενώ την ίδια στιγμή ο Πέτρος εξαφανίζεται από την κρυψώνα του.

Ο Ζάχος που βρίσκεται στο νοσοκομείο, θα έχει μία επίσκεψη η οποία να τον σοκάρει και θα φέρει τα πάνω κάτω.

Ο Νικηφόρος καταφέρνει να προσεγγίσει τον Ξανθό ενώ παράλληλα πείθει τον αδερφό του, τον Θεόδωρο να ξεκινήσουν τη μάχη για να βγει απ’ το ίδρυμα.

Τέλος ο Ακύλας βάζει ανθρώπους του να παρακολουθούν την Κορίνα, αφού δεν την εμπιστεύεται και έχει πλέον πολλά στο μυαλό του.

Ο Δούκας, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόρος κατέβηκε στην Αθήνα με την Ασημίνα, ενώ ο Μελέτης κάνει τα σχέδια του και μαζεύει μεγάλο στρατό για να παλέψει στα ίσια με τον Ακύλα.

Για ακόμα περισσότερες Άγριες Μέλισσες, μπορείτε να τσεκάρετε και στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό