Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ζάχος πηγαίνουν στην Αθήνα – Η Ελένη θεωρεί ένοχο το Δούκα για τις φωτιές

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ζάχος πηγαίνουν στην Αθήνα – Η Ελένη θεωρεί ένοχο το Δούκα για τις φωτιές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με τα επόμενα επεισόδια σίγουρα να ανεβάζουν και άλλο την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Λάμπρο και τον Ζάχο να πηγαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να συνδέσουν την έκθεση με τον Ξανθό.

Η Ελένη έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ότι ο Δούκας είναι ένοχος για όσες φωτιές έχουν ξεσπάσει στην Καρυές και η σύγκρουση δεν αργεί.

Από κει και πέρα, η Μυρσίνη έχει στα χέρια της τις φωτογραφίες των δραστών που μαχαίρωσαν τον Κωνσταντή, ωστόσο δε λέει κάτι στον Δούκα.

Μάλιστα λήγει και τη συνεργασία που είχε μυστικά από όλους με τον Ακύλα και πλέον αλλάζει προτεραιότητες.

Ο Σταμάτης θέλει να το σκάσει με τα λεφτά και τον Ζαχαρία, με το γιο του όμως να τον οδηγεί σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Όλα αυτά, την ώρα που η Ελένη θα ανοίξει πόλεμο με τον Ακύλα και τον Δούκα, με τον πρώτο να κάνει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Άγριες Μέλισσες:  Η Ελένη είναι αποφασισμένη για όλα!

Η Ελένη φαίνεται ότι έχει πάρει απόφαση να κάνει χαμό, με τη σειρά του ANT1 να αποκτά ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Δούκας είναι ο πρώτος στόχος της, μετά την πρόταση που έχει κάνει για τις Καρυές, με το φόβο ότι θα τη δεχτούν.

Η Μυρσίνη δείχνει τις φωτογραφίες  που έχει στα χέρια της στον Κωνσταντή για να σιγουρευτεί και ζητά από την Ζωή να μην πει κουβέντα σε κανέναν.

Ο Ακύλας αποκαλύπτει στον Δούκα τη συνεργασία του με τη Μυρσίνη που θα βρεθεί αντιμέτωπη με όλους με μόνο σύμμαχο το Μελέτη.

sportime.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό