Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα έρχονται ξανά κοντά

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Ασημίνα έρχονται ξανά κοντά

Είναι γεγονός! Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έρχονται ξανά κοντά στις Άγριες Μέλισσες, χαρίζοντας στους τηλεθεατές στιγμές έντονου πάθους. Για ακόμη μία φορά, οι δύο αυτοί χαρακτήρες αποδεικνύουν πως οι μεγάλοι έρωτες δε σβήνουν στο χρόνο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να μείνουν χωριστά, ο αγώνας τους θα τους ενώσει. Η Ασημίνα μάχεται πλάι στις αδελφές της, στηρίζοντας το έργο της ΕΑΚ, ενώ ο Νικηφόρος προσπαθεί να βρει μία άκρη με τον Δούκα, για να καταστρέψουν τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος είναι κοινός και οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο τακτικές.

Μέσα από μία απλή και καθημερινή συνάντηση, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα λυγίσουν, με αποτέλεσμα να παρασύρονται στη δύνη του μεγάλο αυτού έρωτα, στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσιρκα, οι δυο τους θα κάνουν παθιασμένο έρωτα, ζώντας μία ευτυχισμένη στιγμή, μετά από καιρό.

 

Τα πράγματα, όμως, δε θα εξελιχθούν τόσο όμορφα, όσο εκείνη η βραδιά. Ο πατέρας της Ρένας πεθαίνει ξαφνικά, με τον Νικηφόρο να αισθάνεται τύψεις. Από τη μία πλευρά σκέφτεται πως “πρόδωσε” την αρραβωνιαστικιά του, ενώ από την άλλη αναπολεί στιγμές με την Ασημίνα που του ξυπνούν συναισθήματα θαμμένα..

Η Ασημίνα κρατά την βραδιά αυτή σαν μια γλυκιά ανάμνηση, προσπαθώντας να την αφήσει πίσω της. Άλλωστε, τα εμπόδια για τους δύο πρωταγωνιστές είναι πολλά. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ίδιο ελπίζει να συμβεί και η Ρένα…

youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό