Άγριες Μέλισσες: Ντουνιάς και Ξανθός απομακρύνονται από τον Ακύλα μετά τη σύλληψη

Άγριες Μέλισσες: Ντουνιάς και Ξανθός απομακρύνονται από τον Ακύλα μετά τη σύλληψη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική μετά όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, Ακύλας και Μελέτης οδηγούνται στην φυλακή όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ακύλας θα βιώσει την απόρριψη και θα δει τον Ντούνια και τον Ξανθό να του γυρίζουν την πλάτη σε αυτή την δύσκολη στιγμή για τον ίδιο αντί να απολαύσει την στήριξη τους όπως ο ίδιος θα περίμενε.

Την ίδια στιγμή, ο Μπάμπης παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα λεφτά του Ακύλα στον Κυριάκο ενώ η Δρόσω με τον Κωνσταντή ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους ενώ ο Δούκας με την Μυρσίνη επισκέπτονται τον γιο τους πριν το μυστήριο.

Παράλληλα, Ασημίνα μαθαίνει απ’ τον Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι του Μεγαρίτη.

Στα άκρα όμως οδηγούνται όλα μετά από μια συζήτηση του Τόλλια και του Θανάση που θα φέρει μπαράζ αποκαλύψεων που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση ορισμένους.

Η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα, για να μη καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα.

Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη.

Η Μυρσίνη από την πλευρά της καταλαβαίνει πως πήρε την λάθος απόφαση να συνεργαστεί με τον Μεγαρίτη ενώ η Ελένη νιώθει ανήσυχη για την συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ.

Ουρανία και Κυριάκος είναι έτοιμη να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια στην Βιολέτα ενώ ο Ακύλας συνεχίζει το σκοτεινό σχέδιο του απειλώντας ανοιχτά τον Σταμάτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό