Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης αποκαλύπτει το παρελθόν της Δρόσως μπροστά σε όλους!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δάκης αποκαλύπτει το παρελθόν της Δρόσως μπροστά σε όλους!

Συναρπαστικά θα είναι τα όσα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η ιστορία από το Διαφάνι γίνεται όλο και πιο ανατρεπτική με τα όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια να αναμένεται να φέρουν υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση της σειράς.

Όπως διαβάσατε από το Sportime, η Ελένη κρύβει τον Βαρουξή γεγονός που θα την βάλει σε μπελάδες καθώς η Αστυνομία χτενίζει τη περιοχή, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δάκης ξεφτιλίζει τη Δρόσω μπροστά σε όλους!

Στο επίκεντρο σύντομα αναμένεται να βρεθεί και η Δρόσω που θα δει τον Δάκη να της κάνει τη ζωή δύσκολη αποκαλύπτοντας το παρελθόν της μπροστά σε όλους.

Στο Διαφάνι πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη αλλά τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή για την Δρόσω που θα δει το όνειρο της να γίνεται εφιάλτης.

Ο παραγωγός προκειμένου να την εκδικηθεί, γεμάτος οργή και μίσος αποφασίζει να την εκθέσει μπροστά σε όλους λέγοντας πως δεν μπορεί να δουλεύει με ανθρώπους του υποκόσμου και της Τρούμπας, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο και την παραγωγή του σε περίπτωση που μαθευτεί στον Τύπο.

Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό που θα τους φέρει και πάλι κοντά ενώ ο Λάμπρος και ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε.

Ο Ξανθός με την σειρά του συγκρούεται έντονα με τον Ντούνια και αντιλαμβάνεται πως είναι αναγκασμένος να συμμαχήσει με τον Ακύλα ο οποίος του υπόσχεται να του φέρει νεκρό τον Λυκογιάννη αρκεί να γίνει κανονικά το αεροδρόμιο.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό