Άγριες Μέλισσες: Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν ανατροπές και εξελίξεις που λίγοι περιμένουν

Άγριες Μέλισσες: Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν ανατροπές και εξελίξεις που λίγοι περιμένουν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ειδικά όσο πλησιάζει το τέλος στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να έχουν ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να απομακρύνουν τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου.

Μαζί με τη Ρένα λοιπόν και φυσικά ένα πολύ μεγάλο οικονομικό αντάλλαγμα θέλουν να πείσουν τον Ξανθό για να τους βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα.

Το σχέδιο αυτό αντιλαμβάνονται ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Μελέτης, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να τους αποτρέψουν.

Την ίδια στιγμή ο Ζάχος έρχεται σε επαφή με τον Ντούνια με έναν ξεκάθαρο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από το να ελευθερώσει τον Πέτρο.

Το Διαφάνι συνεχίζει να βρίσκεται στο πόδι και διαμαρτύρεται προκειμένου ο Ακύλας να μην καταφέρει να στήσει το εργοτάξιο που θέλει.

Τα άσχημα νέα έρχονται για τον Μπάμπη, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε έναν κίνδυνο που δεν περίμενε και ο λόγος είναι η σχέση του με την Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Αποκαλύπτουν τα πάντα Ασημίνα και Νικηφόρος!

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 δε σταματούν εκεί, αφού ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κάνουν τη μεγάλη αποκάλυψη ότι είναι και πάλι μαζί.

Ο Ξανθός που έχει πλέον πειστεί και αρχίζει να καταστρέφει το σχέδιο του Ακύλα για το έργο του αεροδρομίου.

Φυσικά η ανησυχία του Δούκα για τον Νικηφόρο είναι μεγάλη, αφού ο Ξανθός δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς.

Τέλος θα δούμε τα σχέδια της Ουρανίας και του Κυριάκου να διαλύονται, οι οποίοι που ήθελαν να πάνε στην Αμερική, ωστόσο τα όσα γίνονται με τον Μπάμπη και τον Ακύλα δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν.

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό