Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς: Οι επιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς: Οι επιθέσεις έχουν τον πρώτο λόγο

Τελικό Europa League έχει σήμερα το μενού του bet of the day και αναλύει την μάχη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ρέιντζερς.

Η Άιντραχτ έφτασε στον μεγάλο τελικό μεγάλο της όπλο τον κόσμο της και τις εκτός έδρας εμφανίσεις. Στο πρωτάθλημα βαθμολογικά είναι αδιάφορη και στην τελευταία αναμέτρηση έκανε ελαφρύ ροτέισον. Αγωνιστικά μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση και δη οι μαζικές επιθέσεις. Αμυντικά έχει κάποια κενά, ανά διαστήματα και κάποιες φορές της έχουν κοστίσει. Πάντως από τις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις δεν λείπουν τα μεγάλα σκορ.

Προγνωστικά Final 4 από τους tipsters του koubanezos.gr

Τελευταίο εμπόδιο της Ρέιντζερς για τον τελικό ήταν η δυνατή Λειψία, όμως την απέκλεισε με μία μεγαλοπρεπή, εντός έδρας εμφάνιση. Γενικότερα στην διοργάνωση η έδρα της ήταν το μεγάλο όπλο της. Δεν είναι τυχαίο πως εντός έδρας είχε μόνο μία ήττα στην έδρα της. Αγωνιστικά σκοράρει ακατάπαυστα, όμως σπάνια καταφέρνει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Έχει τον πρώτο σκόρερ ης διοργάνωσης και είναι άκρως εντυπωσιακό το γεγονός πως είναι το δεξί μπάκ της, ο Ταβερνιέρ.

Θα είναι μία δυνατή αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλές, επιθετικές, αρετές. Το αμφίτερμα, το οποίο επιβεβαιώνεται σε πολλές αναμετρήσεις και των δύο ομάδων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο Koubanezos.gr        

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό