Ακόμη 958 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο – Πότε ανακοινώνονται

Ακόμη 958 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο – Πότε ανακοινώνονται

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να προκυρηχθούν καινούργιες προσλήψεις , μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο.Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του ΟΑΕΔ επεξεργάζονται έξι νέες προκηρύξεις για νέους δημόσιους υπαλλήλους.

Οι μόνιμες προσλήψεις θα αφορούν στην στελέχωση τριών υπουργείων και συγκεκριμένα του υπουργείου Παιδείας, του υπουργείου Τουρισμού και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Επιπροσθέτως προβλέπονται μόνιμες θέσεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος, το Ελληνικό Κτηματολόγιο, την ΕΥΑΘ και την ΕΑΓΜΕ(Ελληνική Αρχή Γεωλογικών & Μεταλλευτικών Ερευνών).

 

Οι θέσεις εργασίας

Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 23 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων  της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ.

Προκήρυξη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΕΥΑΘ για την πλήρωση 49 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Προκήρυξη της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 11 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορία προκήρυξη για το υπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Προκήρυξη για το υπουργείο Παιδείας που αφορά στην πλήρωση 277 θέσεων, σε διάφορους φορείς του υπουργείου.

Με πληροφορίες από dimosio.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό