Αλεξανδρούπολη-ΔΠΘ: 6ο Θεματικό Συνέδριο της Ακαδημίας Καρδιολογίας με τίτλο “Δομικές Παθήσεις της Καρδιάς”

Αλεξανδρούπολη-ΔΠΘ: 6ο Θεματικό Συνέδριο της Ακαδημίας Καρδιολογίας με τίτλο “Δομικές Παθήσεις της Καρδιάς”

Οι σημαντικότερες πρόσφατες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία της Καρδιακής Ανεπάρκειας θα παρουσιαστούν στο 6ο Θεματικό Συνέδριο της Ακαδημίας Καρδιολογίας με τίτλο “Δομικές Παθήσει της Καρδιάς” που διοργανώνει η Ακαδημία Καρδιολογίας και η Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από 22 έως 23 Σεπτεμβρίου 2023, στο Συνεδριακό  Κέντρο του ξενοδοχείου Astir-Egnatia στην Αλεξανδρούπολη. Αναμένεται μεγάλος αριθμός Συνέδρων από όλη την Ελλάδα, ενώ θα συμμετάσχουν ως προσκεκλημένοι Ομιλητές ή Πρόεδροι πολλοί από τους διαπρεπέστερους κλινικούς και ερευνητές Καρδιολόγους από όλη την Ελλάδα.

Αυτή τη χρονιά, το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι οι “Δομικές Παθήσεις της Καρδιάς”. Οι τελευταίες χρονιές που πέρασαν σημαδεύτηκαν από σημαντικές εξελίξεις και νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση των δομικών μυοκαρδιοπαθειών, κυρίως με τη βοήθεια των νέων Τεχνολογιών.

Στο φετινό Συνέδριο οι Επαγγελματίες Υγείας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν την ευκαιρία να ακούσουν αλλά και να συζητήσουν ενδιαφέροντα περισταστικά που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ανεγχείρητα με εξειδικευμένους – στην αντιμετώπιση των Δομικών Καρδιοπαθειών- επεμβατικούς Καρδιολόγους από όλη την ελληνική επικράτεια  και το εξωτερικό. Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν ειδικοί επεμβατικοί Καρδιολόγοι τέτοιου διαμετρήματος στην Αλεξανδρούπολη και θα μοιρασθούν  μαζί μας τις εμπειρίες τους αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη επεμβατική καρδιολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cardioalex.gr

O Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημήτριος Ν.Τζιακάς-Καθηγ. Καρδιολογίας ΔΠΘ-Δ/ντής Παν. Καρδιολογικής Κλινικής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό