Αλεξανδρούπολη: Τα «έχωσε» στους εργολάβους φυσικού αερίου ο δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης, για το μπάχαλο των έργων (βίντεο)

Αλεξανδρούπολη: Τα «έχωσε» στους εργολάβους φυσικού αερίου ο δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης, για το μπάχαλο των έργων (βίντεο)

Παραλίγο να… δείρει τους εργολάβους που έχουν αναλάβει και εκτελούν τα έργα φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για να εξεταστούν τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα των πολιτών για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Άλλωστε ο ίδιος και η δημοτική του αρχή γίνονται συνεχώς δέκτες διαμαρτυριών από τους δημότες, αν και ο δήμος Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμιά ευθύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα, γιατί η κατασκευάστρια εταιρείας δεν προχωράει στην πλήρη αποκατάσταση των χαντακιών που ανοίγει, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και τραυματισμών, να καταστρέφονται αυτοκίνητα και φυσικά να υπάρχει σκόνη παντού. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό ο κ.Ζαμπούκης είχε προσφύγει στον Εισαγγελέα για το ίδιο θέμα εναντίον της εργολήπτριας εταιρείας που συνεργάζεται με την ΔΕΔΑ Α,Ε.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έγινε έξαλλος, όταν οι εκπρόσωποι της εταιρείας ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πως δεν βλέπουν τον λόγο να υπάρχουν διαμαρτυρίες και ότι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για το έργο. Κυριολεκτικά… βγήκε εκτός εαυτού και η φράση… παραλίγο να τους δείρει, δεν είναι υπερβολή, αφού το ΒΙΝΤΕΟ  από την συνάντηση που έγινε παρουσία των τοπικών ΜΜΕ είναι χαρακτηριστικό. Φέρνοντας ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα της περιοχή της Απολλωνιάδας, την κατ’ εξοχήν τουριστική της πόλης όπιυ έχει αποκατασταθεί μόλις ένας δρόμος, τα… έχωσε άγρια όταν οι εκπρόσωποι των εργολάβων απείλησαν να αποχωρήσουν από την σύσκεψη. Τις τεράστιες ευθύνες για το μπάχαλο που έχει γίνει από την εταιρεία, επεσήμανε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης που ήταν παρόν στην σύσκεψη.

Όσον αφορά τα έργα που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, από την εργολήπτρια εταιρία του έργου εγκατάστασης δικτύου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη ανακοινώνεται ότι από την 01/09/2022 έως τις 15/09/2022 (πλην των ωρών κοινής ησυχίας) προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες στις ακόλουθες οδούς:

Ροδόπης, Σαμοθράκης, Βιζυηνού, Τρωάδος, Αδαμάντιου Κοραή, Σκαμάνδρου, Ελλησπόντου, Ορεστιάδος, Μουδανιών, Απολλωνιάδος, Κρήτης, Έλλης, Κίου, Οικονόμου, Τρικούπη, Κωλέττη, Ζαρίφη, Φερραίου, Λεωφόρος Δημοκρατίας,  Καρτάλη, Θουκιδίδου, Τενέδου, Παναγάθου, Σαλάτου

Στην περιοχή Απολλωνιάδας θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις.

Evros-News/video: ThrakiNet

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό