Αναστάτωση στους διαδρόμους του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη να δέχεται απειλές κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Αναστάτωση στους διαδρόμους του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη να δέχεται απειλές κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Με την υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε ξανά ο βράδυ της Παρασκευής (18/3) η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή της, Φως στο Τούνελ, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη φέρει στο φως αρκετά σημαντικά στοιχεία, ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής έλαβε ένα τηλεφώνημα που την τάραξε

Οι τηλεθεατές είναι σίγουροι πως η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκαλύψει όλα όσα κρύβονται πίσω από την εν λόγω υπόθεση για αυτό και κάθε Παρασκευή δίνουν το παρών στα τηλεοπτικά τους ραντεβού.

Δέχθηκε απειλές η Αγγελική Νικολούλη – «Έλαβα ένα τηλεφώνημα…»

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (18/3) Φως στο Τούνελ, η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως περιμένει ένα πολύ σημαντικό τηλεφώνημα για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αμέσως εξήγησε πως όταν έκανε αυτή την αποκάλυψη έλαβε ένα νέο τηλεφώνημα, στο οποίο την απείλησαν για τη διαρροή της πληροφορίας. Ψύχραιμη όπως πάντα, η έμπειρη παρουσιάστρια αρκέστηκε στο να πει ότι ξέρει πώς να κρατάει τις ισορροπίες.

«Είπα ότι σε λίγο μπορεί να έχουμε κάτι γιατί έλαβα ένα σημαντικό τηλεφώνημα και για να αξιολογήσω την πληροφορία, που φαίνεται να είναι σοβαρή. Κατευθείαν έλαβα ένα τηλεφώνημα -εμμέσως πλην σαφώς – μιας απειλής για την όποια διαρροή. Μην ανησυχείτε ξέρω να κρατώ ισορροπίες. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό