Ανατροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα – Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

Ανατροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα – Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/3) στην Ανδραβίδα της Ηλείας.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο πατέρας της οικογένειας σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά της οικογένειας και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Μάλιστα τα θύματα βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, το οποίο γλίτωσε καθώς έλειπε από το σπίτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η Αστυνομία εξετάζει δυο σενάρια: αυτό της τετραπλής ανθρωποκτονίας με άγνωστο δράστη και εκείνο της τριπλής ανθρωποκτονίας με δράστη τον άνδρα της οικογένειας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Κατά πληροφορίες αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το οποίο ήταν και αυτό που βρήκε τα μέλη της οικογένειάς του νεκρά, όταν επέστρεψε σπίτι.

Το ένα παιδί που έχασε τη ζωή του ήταν δύο ετών ενώ το άλλο ήταν μόλις ενός έτους. Τα δύο παιδιά και η μητέρα βρήκαν τραγικό θάνατο από μαχαίρι.

Μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά.  Όλα τα μέλη της οικογένειας ήταν αλλοδαποί.

Συνεχίζεται σήμερα η αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Τετάρτης (2/3) βρέθηκαν στοιχεία, τα οποία εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, όμως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο σπίτι, κυρίως η έλλειψη ρεύματος, δεν επέτρεπαν την απρόσκοπτη διεξαγωγή των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τη συγκέντρωση στοιχείων μέσα από το σπίτι της οικογένειας, αλλά και τη λήψη καταθέσεων από άτομα που θα μπορούσαν με τις μαρτυρίες τους να συνεισφέρουν στην εξέλιξη των ερευνών.

Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς, ώστε να διακριβωθούν οι αιτίες θανάτου των μελών της οικογένειας.

Πηγή: pelop.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό