Ανησυχία στην Αθήνα για την σύλληψη από τους Τούρκους του ζευγαριού των Ελλήνων στην Αν.Θράκη – Ποιοι είναι

Ανησυχία στην Αθήνα για την σύλληψη από τους Τούρκους του ζευγαριού των Ελλήνων στην Αν.Θράκη – Ποιοι είναι

Ανησυχία επικρατεί στην Αθήνα για την τύχη του ζευγαριού των Ελλήνων που συνέλαβαν οι Τούρκοι στα σύνορα του Έβρου με την κατηγορία της εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή, ενός Έλληνα αστυνομικού και της κοπέλας του, οι οποίοι είχαν πάει ταξίδι στην Ανδριανούπολη και αγνοούνται εδώ και 24 ώρες, όταν και θα έπρεπε να είχαν επιστρέψει στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αστυνομικός Μανώλης Βαλασούδης, ο οποίος υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και η Αθηνά Τζιακά, η οποία εργάζεται στα διόδια της Εγνατίας οδού, της περιφέρειας Αλεξανδρούπολης είναι το ζευγάρι που συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες στα σύνορα του Έβρου.

Το ζευγάρι πήγε χθες στην Αδριανούπολη για ψώνια, περνώντας από το τελωνείο των Καστανιών και κάτω από άγνωστες συνθήκες, φέρονται να πέρασαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη όπου και συνελήφθησαν από άνδρες του τουρκικού Στρατού.

Ο αδερφός της Αθηνάς Τζιακά, την αναζήτησε το πρωί της Δευτέρας καθότι η ίδια δεν είχε επιστρέψει από το σύντομο ταξίδι της στην Αδριανούπολη.

Μετά οι ελληνικές αστυνομικές αρχές επικοινώνησαν με τις αντίστοιχες τουρκικές και ενημερώθηκαν ότι το ζευγάρι κρατείται στο Α.Τ, Αδριανούπολης, με την κατηγορία ότι εντοπίστηκαν εντός της απαγορευμένης στρατιωτικής ζώνης.

pronews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό