ΑΝΤ1 – “Προδότες”: Τι γίνεται με τον β’ κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού;

ΑΝΤ1 – “Προδότες”: Τι γίνεται με τον β’ κύκλο του δημοφιλούς παιχνιδιού;

Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τους «Προδότες» του ANT1 φέτος αναφορικά με το αν θα δούμε δεύτερο κύκλο και με ποιον παρουσιαστή η αλήθεια όμως φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Πριν από έναν χρόνο περίπου ξεκινούσαν τα γυρίσματα για τον α’ κύκλο με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια συζήτηση και κυρίως ονοματολογία για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του β’ κύκλου, ξαφνικά φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για το παιχνίδι, ενώ το όνομα του παρουσιαστή έχει κλειδώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το YFSF ακόμα ένα παιχνίδι παγώνει στο κανάλι του Αμαρουσίου τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Κι αυτό γιατί όχι μόνο δεν θα ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα με αποτέλεσμα ο β’ γύρος να αναβάλλεται για αυτή την σεζόν – πέρσι είχε βγει μέσα στο καλοκαίρι – αλλά υπάρχει φαίνεται και άτυπο κόλλημα με τη συμμετοχή του ηθοποιού.

Το κανάλι ναι μεν αποφάσισε ότι ο παρουσιαστής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης όταν αυτό θα συμβεί, αλλά φαίνεται δεν υπολόγισε τον «Γιατρό» του ALPHA που μπαίνει σε γυρίσματα πριν το καλοκαίρι με τη σειρά να προορίζεται για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός βάσει συμβολαίου δεν μπορεί να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα με δυο κόνσεπτ πράγμα που σημαίνει ότι όσο παίζει ο «Γιατρός» οι «Προδότες» του χρόνου δεν μπορούν να βγουν στον ANT1.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό