ΑΠ. ΠΑΝΑΣ: «ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»

ΑΠ. ΠΑΝΑΣ: «ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ»

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση με κατάθεση  Αναφοράς προχώρησε ο Γραμματέας της Βουλής, Βουλευτής Χαλκιδικής και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του  Κινήματος Αλλαγής Πάνας Απόστολος προς τους Υπουργούς Οικονομικών καθώς και Ανάπτυξης και Επενδύσεων προωθώντας την επιστολή της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας με την οποία ζητούν τη λήψη μέτρων για τους μεταφορείς εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών.

Στην παρέμβασή του ο Βουλευτής επισήμανε, πως σύμφωνα με την Ομοσπονδία  ο κλάδος των οδικών εμπορευματικών και επιβατικών μεταφορών έχει έρθει σε τέλμα λόγω των νέων εξελίξεων εξαιτίας του πολέμου που απειλούν την ευρωπαϊκή οικονομία με άμεσες επιπτώσεις στην ενεργειακή κρίση και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν ως κλάδος να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες εφοδιασμού της αγοράς.

Ο κ. Πάνας δήλωσε σχετικά : « Είναι επιτακτική η ανάγκη για λήψη το συντομότερο μέτρων που θα ανακουφίσουν τον κλάδο των μεταφορέων κλάδου, όπως υφίσταται και σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, είτε με επιδότηση καυσίμου, είτε με μείωση του φόρου. Για το λόγο αυτό, προχώρησα σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους αρμόδιους Υπουργούς στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, που έχουν άμεσο αντίκτυπο στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό