Αποχωρεί από την διοίκηση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Πέτρος Ζωγράφου !;

Αποχωρεί από την διοίκηση της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Πέτρος Ζωγράφου !;

Την απόσυρσή του από τα διοικητικά της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου ανακοινωσε μέσα από το προσωπικο του προφίλ στο facebook ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Πέτρος Ζωγραφου.

Όπως γνωστοποίησε δεν θα είναι καν υποψήφιος για το νέο ΔΣ του συλλόγου, τον οποίο παραδίδει μάλιστα και με ένα ενεργητικό 1.800 ευρώ. Αναλυτικά έγραψε ο Πέτρος Ζωγράφου:

«Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στη θέση του προέδρου της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου, ομάδος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης και αφού ολοκληρώνεται η θητεία μας ως διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνω σε όλα τα μέλη πως δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδος για προσωπικούς λόγους.
Η παρούσα διοίκηση κατόρθωσε να διατηρήσει την ομάδα στην Α’ κατηγορία όπου και την παρέλαβε. Δεν άφησε καμία οικονομική υποχρέωση προς τρίτους και παραδίδει μία ομάδα πλήρως αναγνωρισμένη στα μητρώα της Γενικής γραμματείας αθλητισμού. Επίσης αφήνει στους λογαριασμούς της ομάδος το ποσό των 1.800 ευρώ για να διευκολύνει το έργο της επόμενης διοίκησης.
Θα συμμετάσχω σε όλες τις διαδικασίες ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στην επόμενη διοίκηση! Η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με δική μου ευθύνη μέχρι και τη μέρα των εκλογών !»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό