Αποχωρεί ο Άγγελος Πουλής οριστικά από το Survivor – Πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να φύγει από το παιχνίδι

Αποχωρεί ο Άγγελος Πουλής οριστικά από το Survivor – Πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να φύγει από το παιχνίδι

Ο Άγγελος Πουλής αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα!

Ο Άγγελος Πουλής ο οποίος είναι στο νοσοκομείο και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο, περιμένουν τις εξετάσεις του, θα αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας.

«Αποχωρεί οικειοθελώς ο Άγγελος ο παρκουρίστας, ο κασκαντέρ…. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί είδαν ότι έχει καρδιοαναπνευστικά προβλήματα και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το κλίμα δεν τον ευνοεί και θα αποχωρήσει» ανέφεραν στην εκπομπή του Open και αποκάλυψε ότι ο παίκτης που πριν λίγες μέρες εισέβαλε στο παιχνίδι, τελικά φεύγει οικειοθελώς.

 

Να αναφέρουμε ότι ο Άγγελος Πουλής είναι ηθοποιός, κασκαντέρ και ασχολείται επαγγελματικά με το παρκούρ.

Είναι 38 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα τελευταία 6 χρόνια ζει στο Λος Άντζελες.

 

Έχει σπουδάσει Μουσική Τεχνολογία και Ηχοληψία. Εδώ και 14 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το παρκούρ. Εμφανίστηκε στη βραβευμένη με Ελληνική Όσκαρ ταινία “Συννεφιασμένη Κυριακή” (2005) σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη. Το πιο σημαντικό επαγγελματικό του επίτευγμα ήταν όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση, σε παραγωγή Ben Affleck και Matt Damon.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό