Απόσυρση της πρότασης Χατζημεστή για συνέχιση του ΑΟΞ μέσω Ορφέα με ειρωνική αναφορά σε «ειδήμονες»

Απόσυρση της πρότασης Χατζημεστή για συνέχιση του ΑΟΞ μέσω Ορφέα με ειρωνική αναφορά σε «ειδήμονες»

Απέσυρε ο Μπάμπης Χατζημεστής την πρότασή του για συνέχιση του ΑΟΞ μέσα από την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα χρησιμοποιήσει το ΑΦΜ του Ορφέα, θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική και θα ονομαστεί ΓΣ Ξάνθη.

Την απόφασή του αυτήν την ανακοίνωσε μάλιστα με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αλλά με την ανάρτησή του είναι εμφανές ότι αναφέρεται με ειρωνικό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι δεν τα κατάφερα, για αυτό πρέπει να αφήσω του ειδήμονες να τα καταφέρουν».

Η αναφορά για «ειδήμονες» δείχνει να είναι προφανώς ειρωνική απέναντι σε όσους μίλησαν στην συνάντηση του Επιμελητηρίου αλλά κυρίως απέναντι στα πολλά σχόλια που ακολούθησαν αυτήν στα social media και φυσικά την ανακοινωση των XanthiFans που εξέφρασαν την ευθεία αντίθεσή τους στη λύση που προτάθηκε.

«Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στα λόγια και όχι σε πράξεις που μπορούν να τα βάλουν σε τάξη την ομάδα μας», προσθέτει ο Μπάμπης Χατζημεστής, που υπενθυμίζεται ότι ήταν ο άνθρωπος που ηγήθηκε της πρωτοβουλίας των Παλαιμάχων για τη συνάντηση της Τετάρτης στο Επιμελητήριο και μετείχε στο συντονιστικό πάνελ αυτής.

Η ανάρτησή του μέσα από προσωπικό λογαριασμό και όχι αυτόν του Ορφέα Ξάνθης που συνήθως χρησιμοποιεί έχει ως εξής:

Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για την οποία αναστάτωση προκάλεσα στους φίλους της ομάδος μας θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που από την πρώτη στιγμή έδωσαν το παρόν γιατί Πάνω από όλα η Ξάνθη μας θεωρώ ότι δεν τα κατάφερα για αυτό πρέπει να αφήσω του ειδήμονες να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι στα λόγια και όχι σε πράξεις που μπορούν να τα βάλουν σε τάξη την ομάδα μας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό