“Ασφυξία” στα Νοσοκομεία της ΑΜ-Θ από τα κρούσματα – 38χρονη έχασε την ζωή της στην Κομοτηνή!

“Ασφυξία” στα Νοσοκομεία της ΑΜ-Θ από τα κρούσματα – 38χρονη έχασε την ζωή της στην Κομοτηνή!

Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες ειδήσεις θανάτων νέων ανθρώπων από τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Μόλις χτες Δευτέρα έγινε γνωστός ο θάνατος μίας 38χρονης γυναίκας στην Κομοτηνή η οποία βγήκε θετική στον κορωνοϊό, αφού δεν είχε εμβολιαστεί, και δεν πρόφτασε καν να μεταφερθεί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Κομοτηνής, αφού εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της!

Σε “ασφυξία” τα νοσοκομεία της ΑΜ-Θ 

Ντίνος Κλειτσιώτης (Διοικητής Νοσοκομείου Καβάλας) : Η Κατάσταση τείνει να γίνει πολύ επικίνδυνη, τα νούμερα που έρχονται από το Νοσοκομεία Καβάλας δεν είναι καλά. Έχουμε 56 ασθενείς σε κλίνες covid το 95% των ασθενών αυτών είναι ανεμβολίαστοι ενώ προέρχονται και από τους όμορους νομούς Ξάνθης και Δράμας. Είμαστε σε επιφυλακή και αναμένεται να ανοίξει και ο τρίτος όροφος για αποκλειστικά μόνο covid περιστατικά. Ακόμα και τώρα προτρέπω τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από αυτή την πανδημία.

Βαγγέλης Ρούφος (Διοικητής Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης) : Τα νούμερα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά για την πορεία της πανδημίας στο Νοσοκομείο. Θα έχουμε δύσκολο μήνα από ότι φαίνεται και θα πρέπεο όλοι μας να δώσουμε λίγη παραπάνω προσοχή και ατομική ευθύνη έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι τα Νοσοκομεία δέχονται μία πίεση από αυτό το τέταρτο κύμα της πανδημίας. Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης συνεχίζει να νοσηλεύει περιστατικά από όλη την Περιφέρεια. Αυτή την στιγμή έχουμε στην Μ.Ε.Θ 10 κλίνες κατειλημμένες από τις 15 που είναι ανεπτυγμένες. Δυστυχώς όσοι καταλήγουν στις ΜΕΘ και μετέπειτα στον θάνατο κατά 95% είναι ανεμβολίαστοι.

Γιώργος Πατλάκας (Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Κομοτηνής) : Από την προηγούμενη Δευτέρα άνοιξε η πτέρυγα covid και στο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Ήδη νοσηλεύουμε αρκετά περιστατικά. Όσον αφορά το περιστατικό με τον θάνατο της 38χρονης γυναίκας η γυναίκα είχε έντονη κι επιδεινούμενη βρογχίτιδα τουλάχιστον δύο ημέρες και βρισκόταν σπίτι της. Είχε κάνει self test ανίχνευσης του κορωνοϊού, το οποίο όμως είχε αρνητικό αποτέλεσμα. Όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή της, ο σύζυγός της κάλεσε το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όταν την παρέλαβε για να τη μεταφέρει εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως δεν έχει τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, η γυναίκα κατέληξε. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Μετά θάνατον, το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ (PCR) έδειξε πως ήταν θετική στον κορωνοϊό.

enanews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό