Αυστρία – Γαλλία: Με όλα τα αστέρια τους οι φιλοξενούμενοι

Αυστρία – Γαλλία: Με όλα τα αστέρια τους οι φιλοξενούμενοι

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων συνεχίζονται, το Nations League ξεχωρίζει καθημερινά στο πρόγραμμα. Κυριαρχεί η αναμέτρηση Αυστρία – Γαλλία απόψε, εκεί θα σταθούν τα προγνωστικά του Bet of the day.

Η ψυχολογία της έφτασε στα ύψη στην πρεμιέρα, μετά το 0-3 στην Κροατία, όμως προσγειώθηκε απότομα, καθώς για τη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τους Δανούς. Ειχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, μεταξύ άλλων και δοκάρι, σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να ηττηθεί. Πλήρωσε όμως τις αμυντικές ανορθογραφίες της και το γεγονός πως δεν είχε καθαρό μυαλό στην εκτέλεση.

Τα στάδια του Μουντιάλ 2022 είναι σίγουρα διαφορετικά από των προηγούμενων ετών

Δύο σερί γκέλες μετράει, δίκαιη η δυσαρέσκεια. Στην πρεμιέρα του Nations League έχασε εντός με 1-2 από τη Δανία, στην πρόσφατη αναμέτρηση στην Κροατία έμεινε στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα, με την εστία της να παραβιάζεται στο 83′. Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση στο Σπλιτ, παρότι θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη. Ψάχνει πλέον επιτακτικά τη νίκη, κυρίως για βαθμολογικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Ντεσάμπ είναι έτοιμος να επαναφέρει αρκετούς από τους αστέρες του στην αρχική ενδεκάδα, με τη Γαλλία να μετατρέπεται σε… πυρηνική δύναμη. Τριάδα φωτιά στην κορυφή οι Γκριζμάν – Μπενζεμά – Εμπαπέ, ο καθένας με τα δικά του στοιχεία. Σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα της Αυστρίας

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα σήμερα στο Koubanezos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό