Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός – Η Μαρίνα ήταν μπλεγμένη σε φόνο

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός – Η Μαρίνα ήταν μπλεγμένη σε φόνο

H σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έχει αλλάξει τις νύχτες μας, συνεχίζεται σήμερα με ένα επεισόδιο το οποίο θα ταράξει το κοινό και θα ανεβάσει την ένταση στα ύψη. Ο Μίλτος βιάζει τη Μυρτώ και όλα όσα ακολουθούν θα μοιάζουν βγαλμένα από αρχαία τραγωδία.

Η υπόθεση του βιασμού όμως θα προσπαθεί να κουκουλωθεί με τον πατέρα του Στέλιο να κινεί τα νήματα. Πιέζει τον Χρήστο για βοήθεια και αυτός πράγματι μεσολαβεί κάνοντας συνάντηση με ανώτερο στέλεχος της αστυνομίας έτσι ώστε να πέσει ο Μίλτος στα «μαλακά» κουκουλώνοντας τον βιασμό. Στο μεταξύ στο σπίτι της κοπέλας εξελίσσονται τραγικές στιγμές καθώς ο κατάκοιτος πατέρας της μαθαίνει τι συνέβη. Η ίδια η Μυρτώ πάντως προσπαθεί να ορθοποδήσει και βρίσκει παρηγοριά στον παπα-Ντανίλο.

Ο Στέλιος ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να σώσει τον γιο του τόσο από τη δικαιοσύνη όσο και από τον Στρατή και τον Πόντικα που ήδη, σε έξαλλη κατάσταση, σχεδιάζουν να πάρουν εκδίκηση για τον βιασμό καθώς υποψιάζονται ότι η υπόθεση θα μπει στο συρτάρι.

Στο μεταξύ ο Γιώργης έχει απελπιστεί από τη συμπεριφορά της Νίτσας ενώ ο Στέλιος έχει απρόσμενους επισκέπτες και καταλαβαίνει ότι ο κλοιός γύρω του στενεύει.  Η γυναίκα του όμως η Αγλαία είναι κοντά στο να πάρει την πιο σημαντική απόφαση στη ζωή της. Αναγνωρίζει ότι εκείνο ευθύνεται για την κατάντια του γιου τους και ετοιμάζεται να τον εγκαταλείψει!

Την ίδια ώρα, μία μεγάλη αποκάλυψη είναι έτοιμη να σκάσει σα βόμβα στη σειρά. Ο Στρατής ετοιμάζεται να πει όλη την αλήθεια για την Μαρίνα στον αδελφό της Αλέξανδρο. Η μεγάλη ανατροπή έρχεται. Ο Στρατής του αποκαλύπτει ότι η Μαρίνα εμπλέκεται στον θάνατο του «καλλιτεχνικού» πράκτορα και ο Αλέξανδρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ από το συγκλονιστικό σημερινό επεισόδιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό