Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός με Εύη και Φωτεινή – Με αυτόν τσακώνονται άγρια

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός με Εύη και Φωτεινή – Με αυτόν τσακώνονται άγρια

Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει κάνει η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», με τα επόμενα επεισόδια να είναι καθηλωτικά.

Η δραματική σειρά που μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αποκτά σταδιακά το δικό της κοινό στην τηλεθέαση, με τις εξελίξεις να… τρέχουν.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportimeη Ζέτα απογοητευμένη από τον Στρατή φεύγει για Αθήνα, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων, αναμένεται να βρεθεί η Εύη και η Φωτεινή.

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας.  Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας.

Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του. Η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του.

Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του προκειμένου να βγει από αυτό το αδιέξοδο.

Τέλος, ο Στρατής δέχεται την πρόκληση, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σα βροχή οι σχέσεις όλων των ηρώων φθάνουν στα άκρα με αποτέλεσμα τα όρια τους να δοκιμαστούν με αναπάντεχη κατάληξη.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»,  βρίσκονται στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό