Αυτή η νύχτα μένει: Εύη και Φωτεινή μαθαίνουν το παρελθόν του Χρήστου

Αυτή η νύχτα μένει: Εύη και Φωτεινή μαθαίνουν το παρελθόν του Χρήστου

Ως γνωστόν η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται και έτσι η νέα τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει», έχει ξεκινήσει δυναμικά στην τηλεθέαση.

Η δραματική σειρά που μας μεταφέρει στις αρχές της δεκαετίας του ’80 αποκτά σταδιακά το δικό της κοινό, με τις εξελίξεις να… τρέχουν.

Όπως διαβάσατε στο Sportimeη Ζέτα απογοητευμένη από τον Στρατή φεύγει για Αθήνα, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχονται η Εύη και η Φωτεινή.

Η απόφασή τους να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο, για να μάθουν επιτέλους τι κρύβεται εκεί, φέρνει τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του.

Εκείνες, συγκλονισμένα με όσα ανακαλύπτουν στο σκοτεινό δωμάτιο, καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια τους. Κανείς τους δε γνωρίζει πως την ίδια ώρα η συνάντηση Γιώργη και Αλέξανδρου οδηγεί σε μια παράξενη συμμαχία.

Από ‘κει και πέρα, η βραδιά στο μαγαζί κυλά στη συνηθισμένη της ρουτίνα, ώσπου ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Χρήστος Αναγνώστου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα όλων. Το σίγουρο είναι πως ο δήμαρχος μόνο για διασκέδαση δεν έχει πάει κάει.

Παράλληλα, μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του.

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και των υπόλοιπων σειρών βρίσκονται στο mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό