Παγιδευμένοι: Η Άννα ψάχνει τον Κοσμά που έχει δολοφονηθεί

Παγιδευμένοι: Η Άννα ψάχνει τον Κοσμά που έχει δολοφονηθεί

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 είναι ίσως μεγαλύτερη ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν με την τηλεθέαση συνεχώς να ανεβαίνει και το κοινό να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές και το σενάριο.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τις εξελίξεις να τρέχουν καθώς η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται όλο και πιο κοντά την ώρα που η εξαφάνιση του Κοσμά έχει σημάνει συναγερμό για την Άννα.

Ο Δημήτρης φυλάει το ένοχο μυστικό για τον πατέρα του τον Σπύρο ο οποίος ήταν αυτός που ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του Κοσμά αυτά τα χρόνια. Αν και αρχικά δε ξέρει αν πρέπει να το αποκαλύψει στην Άννα τελικά αποφασίζει να είναι ειλικρινής μαζί της.

Της αποκαλύπτει, λοιπόν, όλη την αλήθεια για την ιστορία μεταξύ του πατέρα του και του δικού της. Η Άννα λίγο αργότερα θα βρεθεί σε μία κατά μέτωπο σύγκρουση με τον Σπύρο. Τον κατηγορεί για την απουσία του πατέρα της από τη ζωή της αλλά και από της αδερφής της της Μυρτώς κάτι το οποίο ίσως να την είχε σώσει.

Σε έξαλλη κατάσταση του φωνάζει πως θα κάνει τα πάντα για να πληρώσει για αυτό που τους έκανε. Ο Σπύρος με τη σειρά του βασανίζεται από τις τύψεις για το λάθος τους και θεωρεί ότι κατέστρεψε το μέλλον του Δημήτρη με την Άννα.

Στο μεταξύ ο Κοσμάς δε δίνει σημάδια ζωής. Η Άννα έχει αρχίσει να τον αναζητά απεγνωσμένα κολλώντας μέχρι και αφίσες στους δρόμους από μόνη της. Ο Σπύρος ανησυχεί και για αυτό καθώς αν βρεθεί το πτώμα του Κοσμά ο Θοδωρής θα καταλήξει στη φυλακή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό