Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος σώζει τη Ρηνιώ από την αυτοκτονία

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος σώζει τη Ρηνιώ από την αυτοκτονία

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς εποχής του OpenΈρωτας φυγάς.

H σειρά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό χάρη στις εξελίξεις της, οι οποίες μάλιστα είναι ανατρεπτικές!

Όπως διαβάσατε στο Sportime, ο Ιάσονας κλέβει το μωρό της Αλεξάνδρας και την αναγκάζει να πει στον Μάρκο πως δεν τον αγαπά, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Ρηνιώ ανησυχεί για τον Μάρκο και τρέχει να δει τι απέγινε, καθώς νιώθει τύψεις επειδή εκείνη τον έστειλε στον Ιάσωνα. Ο Μάρκος είναι όμως καλά, αφού η σφαίρα που δέχτηκε από τον Ιάσωνα εξοστρακίστηκε χάρη στο «προστατευτικό» που του είχε δώσει ο Στέφανος.

Από τη μεριά της λοιπόν, η Ρηνιώ αφήνει ένα γράμμα στη Γεωργία και φεύγει από το σπίτι, αποφασισμένη να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από το γάμο. Ο Μάρκος το μαθαίνει και ψάχνει παντού να τη βρει.

Τελικά, την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή πριν περάσει τη θηλιά στο λαιμό της. Την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι στο εξής θα είναι υπό την προστασία του και θα μένει μαζί του στο νέο του σπίτι.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό