Αυτή η νύχτα μένει: Νίτσα και Διαμάντω πιάνουν τη Ζέτα στα πράσα

Αυτή η νύχτα μένει: Νίτσα και Διαμάντω πιάνουν τη Ζέτα στα πράσα

H νέα σειρά του Alpha έχει μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό της prime time έχοντας μάλιστα φτιάξει ένα πολύ δυναμικό τρίο με τον Σασμό και τον Παράδεισο των Κυριών στο κανάλι.

Με την τηλεθέαση να βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, η σειρά συνεχίζεται με νέες συνταρακτικές εξελίξεις ντυμένες πάντα στο κλίμα των μπουζουκιών άλλης δεκαετίας.

Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε τον έρωτα μεταξύ Ζέτας και Στρατή να φουντώνει. Ο Στρατής από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσε την νεαρή τραγουδίστρια ένιωσε κάτι διαφορετικό. Παρότι η καρδιά του είναι ακόμη βαθιά πληγωμένη από την απώλεια της Μαρίνας την αισθάνεται να χτυπάει δυνατά ξανά μετά από πολύ καιρό.

Οι δυο τους σύντομα έρχονται πιο κοντά παρά τις συμβουλές των οικείων τους για να μη το κάνουν. Μάλιστα περνάνε ένα βράδυ μαζί με τον μυστικό τους έρωτα που μόλις έχει αρχίσει να μη μένει και τόσο μυστικός καθώς φτάνουν την άλλη μέρα μαζί στο μαγαζί.

Η Νίτσα και η Διαμάντω έχουν σοκαριστεί καθώς και οι δύο τους είχαν συμβουλέψει να μην κάνουν κάτι μεταξύ τους. Από την άλλη η Νίκη, η οποία μόλις είχε κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Στρατή, πληγώνεται από το γεγονός.

Τίποτα ωστόσο δε θα είναι εύκολο για το νέο ζευγάρι. Όταν ο Στρατής βρίσκεται στο δωμάτιό της έρχεται αντιμέτωπος με μία σκηνή που δε περίμενε. Ένα τηλεφώνημα αναστατώνει τη Ζέτα με το σκοτεινό παρελθόν της να την ακολουθεί. Όμως και το παρελθόν του Στρατή κρύβει πολλά ακόμη…

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα επόμενα επεισόδια «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και των υπόλοιπων σειρών βρίσκονται στο mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό