Αυτή η νύχτα μένει: Ο Φωστέρης τσακίζει Σήφη για τα χρωστούμενα – Ο Παπαδόπουλος βάζει τέλος σε «Όνειρο» και Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Φωστέρης τσακίζει Σήφη για τα χρωστούμενα – Ο Παπαδόπουλος βάζει τέλος σε «Όνειρο» και Στρατή

Η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στην ζώνη της prime time φέρνοντας ανατροπές στην τηλεθέαση. Τα όσα πρόκειται να γίνουν μάλιστα στα επόμενα επεισόδια κρατάνε τις προσδοκίες ψηλά για τη συνέχεια.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Στρατή να αρνείται να ανοιχτεί και να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν. Έτσι, η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Στέλιος δε μπορεί να ξεχάσει αυτό που έγινε με τον Μίλτο το οποίο του βαραίνει τη συνείδηση.

Ο Φώτης βοηθάει τον Σήφη για να ξεχρεώσει όμως ακόμη και με τη βοήθειά του δε μπορεί να καλυφτεί όλο το ποσό. Ο Φωστέρης του έχει ετοιμάσει μια τιμωρία η οποία είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε να του κάνει.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η άφιξη του Παπαδόπουλου στο Αγρίνιο

Ο Χρήστος αρχίζει να βρίσκει ξανά τη χαμένη του δύναμη. Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Παπαδόπουλος έρχεται στο Αγρίνιο φέρνοντας εξελίξεις αλλά και ένα ισχυρό χαρτί στην κόντρα με τον Στρατή. Μαζί με τη συμμαχία που έχει γίνει με τον Στέλιο, το έδαφος προετοιμάζεται.

Όμως η ανέμελη συμπεριφορά του Χρήστου δεν πείθει την Έφη. Ο Στρατής από την άλλη επιστρέφει στις μνήμες του στο παρελθόν και τη σχέση του με τη Μαρίνα.

Η Νίτσα με τη Διαμάντως προσπαθούν να σώσουν τον Σήφη ενώ η Ζέτα αναζητά την τύχη της στην Αθήνα χωρίς να καταλαβαίνει ότι λίγο πιο δίπλα είναι ο χειρότερος εφιάλτης της.

Όλες οι εξελίξεις από τις αγαπημένες σας σειρές βρίσκονται στο Mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό