«ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

«ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, επισκέφτηκε το Πρωτάτο και τους Αγίους Θεοδώρους ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στο Πρωτάτο παρακολούθησε τον Εσπερινό παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους ακολούθησε την λιτανεία τιμώντας την εορτάζουσα εκκλησία του οικισμού. Στην συνέχεια παραβρέθηκε στο τοπικό γλέντι που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατοίκους και των δύο οικισμών για την μεγάλη υποστήριξη που του έδειξαν στις τελευταίες εκλογές, τους παρακίνησε στις 25 Ιουνίου να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην Νέα Δημοκρατία και όσοι την πρώτη φορά είχαν άλλη επιλογή τους εξήγησε ότι εάν με την ψήφος τους βαφτεί ο χάρτης γαλάζιος θα μπορέσει ο Νομός μας να διεκδικήσει ισχυρότερους ρόλους στο κέντρο και μεγαλύτερη παρέμβαση ώστε να μπορεί να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται και του αξίζουν.

Η αποδοχή των πολιτών ήταν πολύ θερμή και υπήρξαν πολλοί που δημόσια διαβεβαίωσαν ότι εάν και την προηγούμενη φορά την ψήφο τους την προσδιόρισαν ιδεολογικά και πολιτικά κριτήρια τώρα θα ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία, πρώτον για να έχουν σταθερή κυβέρνηση και δεύτερον για να ενισχύσουν τον ρόλο του Ευριπίδη Στυλιανίδη στα κέντρα των αποφάσεων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό