Χαρίτου προς Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Θα παρατείνετε την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων που αφορούν στους κτηματολογικούς πίνακες της  Π.Ε. Ροδόπης;»

Χαρίτου προς Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης: «Θα παρατείνετε την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων που αφορούν στους κτηματολογικούς πίνακες της Π.Ε. Ροδόπης;»

Ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου ζητά από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων που αφορούν στην διαδικασία κτηματογράφησης της περιοχής, με αναφορά που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Στην επιστολή επισημαίνεται ότι η αρχική προθεσμία έληξε στις 14-3-2023, ενώ η τριήμερη παράταση που δόθηκε άφησε ακάλυπτους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν πρόλαβαν στα ασφυκτικά αυτά όρια να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να ολοκληρώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία. Ο βουλευτής καλεί τον υπουργό να απαντήσει εάν θα χορηγήσει την αιτούμενη παράταση.

 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για

Τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 

Θέμα: Θα παρατείνετε την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων που αφορούν στους κτηματολογικούς πίνακες της  Π.Ε. Ροδόπης;

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου καταθέτει προς τον Υπουργό Ψηφιακής διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη ως αναφορά την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης,  με την οποία ζητά να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων που αφορούν στην διαδικασία κτηματογράφησης της περιοχής.

Στην επιστολή  επισημαίνεται ότι η αρχική προθεσμία έληξε στις 14-3-2023, ενώ η τριήμερη παράταση που δόθηκε άφησε ακάλυπτους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν πρόλαβαν στα ασφυκτικά αυτά όρια να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και να ολοκληρώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία.

Γι’ αυτό τόσο οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ροδόπης όπως η Κτηματική Υπηρεσία κα, ζητούν την εκ νέου παράταση της προθεσμίας τουλάχιστον έως τις 31-5-2023

Κατόπιν τούτων σας καλώ να απαντήσετε εάν θα χορηγήσετε την αιτούμενη παράταση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό